Piirros HJF.

Valtion henkilöstöjohdon foorumi

Valtion henkilöstöjohdon foorumin (HJF) tavoitteena on vahvistaa HR-toimijoiden yhteistyötä ja verkottumista sekä jakaa hyviä käytäntöjä valtionhallinnossa. Foorumin jäsenistö koostuu valtion virastojen ja ministeriöiden henkilöstöasioista sekä henkilöstön kehittämisestä vastaavista johtajista ja päälliköistä. Pääosin jäseniä on kaksi per virasto. Mukana toiminnassa on myös valtion palveluntuottajia eli asiantuntijoita HAUSista, Valtiokonttorista ja Palkeista. Yhteensä verkostoon kuuluu n. 190 henkilöä. Verkosto on hyvin aktiivinen ja se on toiminut jo vuodesta 2002.

Foorumi kokoontuu säännöllisesti ja vie eteenpäin yhteisiä HR-kehittämisen hankkeita. Foorumin keskeinen painopiste on valtion yhteisen henkilöstöstrategian toimeenpanossa ja toimeenpanon seurannassa. Foorumin muutaman vuoden välein vaihtuvana puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Kati Pärnänen Digi- ja väestötietovirastosta ja valmistelusihteeristönä toimii valtiovarainministeriön valtionhallinnon kehittämisosaston asiantuntijat.

Mikäli virastostasi ei ole vielä jäseniä HJF:ssä tai jäseniin on tullut muutoksia, voit laittaa päivityspyynnön/viestiä osoitteeseen valtionhallinto.vm@gov.fi.

(Piirros: Redanredan.fi)

Muuta aiheeseen liittyvää: 
HJF-verkosto juhli pitkää taivaltaan
Henkilöstöjohdon foorumin juhlavuosi 2022