Hyppää sisältöön

Hankkeet

Vaalan vankilaan siirtymisen muutosprosessi

Pelson vankilan toiminta on päättymässä ja vankilan toiminta siirtyy uuteen rakenteilla olevaan Vaalan vankilaan. Tämän..

Työskentelymenetelmien uudistaminen ja kehittäminen

Teema liittyy Oikeudellisen osaston suureen työkuormaan, joka juontaa juurensa korona-ajasta, jolloin poikkeusolot lisäsivät työmäärää merkittävästi…

Työsuojelu valtion virastojen yhteiskäyttötiloissa

Valtiolla ollaan erityisesti toimistotyössä siirtymässä yhteiskäyttötiloihin, joissa toimii jopa 10-17 organisaatiota samoissa asiakaspalvelu- ja toimistotiloissa…

Organisaatiomuutoksen toteuttaminen

Käräjäoikeudessa on vuosina 2020-2023 osana yhdistämisprojektia kehitetty toimintaa ja johtamisjärjestelmää. Käräjäoikeus on laatinut strategian toimeenpanosuunnitelmineen..

Muutoksessa mukana – keskustoimisto uudistuu

Valtakunnansyyttäjän toimisto on käynnistänyt hankkeen, jonka tarkoituksena on kehittää ja organisoida uudelleen valtakunnansyyttäjän toimisto sekä..

Osaamiskeskustelut tiimien osaamisen kehittämisen työkaluna

Kansallisarkistossa jouduttiin toteuttamaan historian ensimmäinen yt-prosessi syksyllä 2022. Tämä johti henkilöstövähennyksiin. Lisäksi toteutettiin laaja organisaatiouudistus,..

Työyhteisön kehittämisen kokonaisuus

Pirkanmaan TE-palveluissa on tunnistettu tarve sisäisen yhteistyön parantamiseen ja kehittämiseen liittyvälle koulutukselle. Tavoitteena on erityisesti..

Toimintakulttuurin kehittäminen THL:n Kuopion toimipisteessä

THL:n Kuopion toimipisteessä työskentelee kahden yksikön alaisuudessa kolmessa eri laboratoriotiimissä ihmisiä. Tilaratkaisujen vuoksi työtä pitää..