Hyppää sisältöön
Kevan työkykyjohtamisen kehittämisverkostot

Keva tarjoaa kaikille työnantaja-asiakkailleen kehittämisverkostofoorumin työkykyjohtamisen kehittämisen tueksi. Mitä verkostoissa tehdään? Verkostojen tehtävänä on kehittää ja luoda sellaisia työkykyjohtamisen tapoja, joilla voimme vastata uudenlaisiin työelämän tarpeisiin: ketteryyteen, nopeaan reagointiin, itse-..

Valtiokonttorin työelämäpalveluiden tuottamat materiaalit työn kehittämiseen

Alla olevat materiaalit on julkaistu alunperin UusiKaiku- ja Valtiokonttorin verkkosivustoilla ja sieltä ne on siirretty tänne keväällä 2021. Huomaa, että myös listojen otsikot ovat linkkejä. Verkostot ovat uusi normaali Mistä..

Työsuojelun yhteistyöverkosto

Työsuojelun yhteistyöryhmä tukee valtion työsuojeluhenkilöstön verkostoitumista ja työsuojelutoiminnan kehittämistä. Valtion työsuojelupäälliköistä ja -valtuutetuista koostuva yhteistyöryhmä aloitti toimintansa vuonna 2016. Ryhmässä on mukana myös valtiovarainministeriön, Valtiokonttorin, valtion henkilöstöjärjestöjen ja Aluehallintoviraston työsuojelun..

eOppiva

eOppiva on virastoille ja valtion työntekijöille tarkoitettu valtion digitaalinen oppimisympäristö. Alustalla on yli sata verkkokoulutusta yhteisistä osaamisista, kuten vuorovaikutustaidoista, erikoisosaamisiin, kuten hankintatoimeen. Valtion omien huippuasiantuntijoiden lisäksi kouluttajina ovat Suomen parhaat..

Kaiku-kehittäjäverkosto

Kaiku-kehittäjät ovat organisaatioiden omia asiantuntijoita, jotka ovat käyneet strateginen työhyvinvointi -painotteisen Kaiku-koulutuksen (2002-2018) tai Valtiokonttorin uudistetun kehittäjävalmennuksen (2020 =>). He toimivat organisaatioissaan työhyvinvoinnin ja/tai työn ja työyhteisön kehittämisen asiantuntijoina johdon, esimiesten..

Otsikkokuva: Tietojohtamisen verkosto - avoin kaikille
Tietojohtamisen verkosto

Verkoston tavoitteena on edistää julkishallinnon tietojohtamista ja sitä kautta tiedon hyödyntämisen maksimointia eli aineettoman pääoman parhainta käyttöä. Sen puitteissa toimii asiasta kiinnostuneita henkilöitä eri hallinnonaloilta enimmäkseen valtionhallinnon puitteista. Verkosto edistää..