Hyppää sisältöön

Palvelut

Palvelut

Työyhteisösovittelu

Työyhteisösovittelu on ratkaisukeskeisyyteen ja restoratiiviseen oikeuskäsitykseen perustuva konfliktinhallintamenetelmä. Se tarjoaa sekä vaihtoehtoisen tavan että työvälineen..

HAUS kehittämiskeskus Oy

Oppiminen alkaa täältä Olemme valtion 100% omistama erityistehtäväyhtiö ja valtionhallinnon sidosryhmäyksikkö eli ns. in-house toimija. Kuulumme valtiovarainministeriön..

Työelämäpalvelut

Valtion työelämäpalvelut on valtion organisaatioiden muutosvalmiuksien vahvistamisen kumppani. Tuemme uudistumiskykyä, työyhteisöjen toimivuutta ja työhyvinvointia sekä..

Digivalmennuskortit VM 2021

Digiosaaminen julkisessa hallinnossa

Tehokkaampien ihmislähtöisten palveluiden, toimintatapojen ja prosessien luominen nojautuu vahvasti digitalisaatioon. Tämä vaatii organisaation osaamisen ja..

eOppiva

eOppiva on virastoille ja valtion työntekijöille tarkoitettu valtion digitaalinen oppimisympäristö. Alustalla on yli sata verkkokoulutusta..

Avaintiedot

Kevan Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on..

Kevan digitaalinen Oppimisympäristö

Kevan Oppimisympäristössä tarjoamme ajankohtaista tietoa ja työkaluja työkykyjohtamiseen. Oppimiskokonaisuudet on suunniteltu erityisesti esihenkilöiden, henkilöstöhallinnon ja..

Analysointipalvelut

Valtiokonttori, Palkeet ja muut konsernitoimijat tuottavat analyyseja mm. talouteen, henkilöstöön, hankintoihin sekä tilannekohtaisiin substanssitarpeisiin liittyen…