Keskustelualusta kehittäjille

Kehittäjäverkostolle lanseerattiin uusi keskustelualusta 10.11.2022. Kehittäjille tehdyssä palautekyselyssä nousi esiin tarve yhteiselle keskustelukanavalle. Kaiku-yhteistyöryhmä ja Työelämäpalvelut tarttuivat tähän ja toteuttivat verkostolle käyttöön oman sivun eOppivan Moodleen.

Mihin keskustelualustaa voi hyödyntää?

Mitä ajankohtaista tällä hetkellä pohdit työssäsi työn tekemisen tapojen ja työelämän kehittäjänä? Kaipaisitko siihen muiden verkostolaisten ajatuksia? Kaikki keskusteluavaukset yksittäisistä kysymyksistä laajempiin teemoihin ovat tervetulleita. Voit myös ehdottaa kokoontumisia valitsemasi teeman ympärille tai tarjota omaa osaamistasi verkostolaisten käyttöön. Keskustelualustalle viedään jatkossa myös tilaisuuksien materiaalit.

Saat automaattisesti sähköpostiisi viestin keskusteluista. Jos et kaipaa viestejä, pääset itse muuttamaan viestien asetuksia keskustelualueella. Voit myös esim. luoda sähköpostiin alakansion, johon viestit ohjautuvat.

Alustalle kirjautuminen

Moodleen pääset kirjautumaan Virtulla tai luomallasi käyttäjätunnuksella: https://lms.eoppiva.fi/course/view.php?id=2095
eOppivan Moodleen pääsee kirjautumaan kaikki valtionhallinnon työntekijät.

Eikö Virtu-kirjautuminen toimi? Tutustu yleisimpiin ongelmatilanteisiin ja niiden ratkaisuihin: https://www.eoppiva.fi/ukk/