Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

Yhteensä 355 hakutulosta

Kehittäjävalmennus 2023

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Työn muutos haastaa myös valtion työntekijöitä. Valtion omat..

Muutostuki 2023

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Kansallisarkistossa tapahtuu laaja organisaatiouudistus 1.1.2023 lähtien. Tätä on..

Kohti kokeilevaa ekosysteemitomintaa

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Ekosysteemimäinen toimintamalli on edellytys rajat ylittävien ilmiöiden onnistuneeseen..

Muuttuva työympäristö

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Vantaan pääpoliisiaseman henkilöstö toimii tällä hetkellä sisäilmaongelmien johdosta..

Pelikenttä tutuksi

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Verohallinnon Verotusyksikössä toteutettiin vuonna 2021 organisaatiouudistus, jonka yhteydessä..

Kehityskeskustelujen kehittäminen

Hankkeen teema on työn tekemisen tapojen ja toiminnan organisoitumisen kehittäminen. Hankkeen tavoitteet: hovioikeuteen perustettu kehityskeskustelutyöryhmä..

Elävänä ekosysteemeissä

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. VUCA-maailmassa myös valtiohallinnon tehtävät kytkeytyvät huomattavassa määrin yhteen..

KAVI vuonna 2023

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. KAVIssa on vuonna 2021 uudistettu työhyvinvointisuunnitelma kolmivuotiskaudelle 2021-2023...

Vaikuttavuus ja fokus asiantuntijatyössä

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Valitsimme Työn tekemisen tapojen ja toiminnan organisoitumisen kehittäminen...

Jaksaa jaksaa

Hankkeen teema on työntekijäkokemuksen parantaminen. Rikosseuraamuslaitoksessa on tulossa isoja muutoksia erityisesti uuden asiakastietojärjestelmän, lainsäädännön ja..

Hovioikeuden toiminnan kehittäminen

Hankkeen teema on työn tekemisen tapojen ja toiminnan organisoitumisen kehittäminen. Hovioikeuden työpaikkaselvityksessä, VMBaro-työtyytyväisyyskyselyssä ja muissa..

Yhteensä 355 hakutulosta.