Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

393 hakutulosta

Tarkenna hakua käyttämällä täsmällisempiä hakusanoja.

Hakutyökalut

Pirkanmaan TE-toimiston työhyvinvointihanke 2024

Pirkanmaan TE-palveluissa on tunnistettu tarve organisaatiossa psykososiaalisen turvallisuuden lisäämiseen ja ylläpitämiseen kuten kehittäen työntekijöiden taitoja..

Kehittäjävalmennus 2024

Valtiokonttori on järjestänyt valtiohallinnossa työskenteleville esihenkilöille ja asiantuntijoille kehittäjävalmennusta vuodesta 2003 lähtien. Vuoteen 2018 asti..

Muuttuva työelämä

Koronapandemian aikana otimme odottamattoman digiloikan, joka vaati uusien toimintatapojen nopeaa omaksumista. Työn tekeminen ja yhteisöllisyys..

Keskijohdon valmennusohjelma

Verohallinnolla on kriittisen tärkeä perustehtävä suomalaisen yhteiskunnan toimintojen turvaajana. Isona organisaationa meidän on kyettävä sopeutumaan..

Organisaatiomuutoksen toteuttaminen

Käräjäoikeudessa on vuosina 2020-2023 osana yhdistämisprojektia kehitetty toimintaa ja johtamisjärjestelmää. Käräjäoikeus on laatinut strategian toimeenpanosuunnitelmineen..

Työyhteisön kehittämisen kokonaisuus

Pirkanmaan TE-palveluissa on tunnistettu tarve sisäisen yhteistyön parantamiseen ja kehittämiseen liittyvälle koulutukselle. Tavoitteena on erityisesti..

Tiedolla johtamisen mittarit

Oikeusministeriössä tiedolla johtaminen ja tiedolla johtamisen kehittäminen ovat keskeisessä roolissa johtamisessa ja päätöksenteossa ml. valmistelussa...

Johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen

Etelä-Suomen Oikeusapu- ja Edunvalvontapiirin tavoitteena on uudistaa henkilöjohtamisen tukea- sekä valmentamistyötä – käytännössä johtamisen johtamista...

Pyhäselän vankilan työhyvinvointi

Taustalla jatkohankkeelle on aiempi hanke Pyhäselän vankilan työhyvinvointi (hanke ID 5343, kaiku- rahapäätöksen dnro VK/112777/05.00.01.00/2021)...