Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

370 hakutulosta

Tarkenna hakua käyttämällä täsmällisempiä hakusanoja.

Hakutyökalut

KEHA2024 strategiatyön tuki

KEHA 2024 -uudistuksen taustalla on 1.3.2023 eduskunnassa hyväksytty Hallituksen esitys eduskunnalle julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden..

Vuorovaikutuksen kehittäminen työyhteisössä

Toimintakulttuurissa ja -ympäristössä tapahtuneet muutokset ovat vaikuttaneet työyhteisön väliseen vuorovaikutukseen negatiivisesti vuosien saatossa. Asiaan on..

Yhteistyöllä eheäksi

Keski-Suomen käräjäoikeus on ollut tehokkuussyistä pitkään jakautuneena erillisiin rikos- ja pakkokeino sekä riita-, hakemus- ja..

Riskitietoinen viranomaistoiminta

Hanke toteutetaan yhteistyössä Fimean, Tukesin ja Valviran kanssa. Valvontaviranomaisilla on rooli valvonta-alueensa riskien hallinnassa. Näihin..

Hybridi-/monipaikkainen työ

Hanke on jatkoa aikaisemmalle hankkeelle. Valtion hallinnossa ollaan siirtymävaiheessa monipaikkaisen työn tekemiseen ja esimiehet sekä..

Kehittäjävalmennus 2023

Työn muutos haastaa myös valtion työntekijöitä. Valtion omat työn tekemisen tavat ja paikat ovat voimakkaassa..

Muutostuki 2023

Kansallisarkistossa tapahtuu laaja organisaatiouudistus 1.1.2023 lähtien. Tätä on edeltänyt KA:n historian ensimmäinen yt-prosessi, joka on..

Kohti kokeilevaa ekosysteemitomintaa

Ekosysteemimäinen toimintamalli on edellytys rajat ylittävien ilmiöiden onnistuneeseen työstämiseen ja ratkaisemiseen. Valtionhallintoon tarvitaan a) asennemuutosta..