Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

Yhteensä 344 hakutulosta

KAVI vuonna 2023

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. KAVIssa on vuonna 2021 uudistettu työhyvinvointisuunnitelma kolmivuotiskaudelle 2021-2023...

Vaikuttavuus ja fokus asiantuntijatyössä

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Valitsimme Työn tekemisen tapojen ja toiminnan organisoitumisen kehittäminen...

Jaksaa jaksaa

Hankkeen teema on työntekijäkokemuksen parantaminen. Rikosseuraamuslaitoksessa on tulossa isoja muutoksia erityisesti uuden asiakastietojärjestelmän, lainsäädännön ja..

Hovioikeuden toiminnan kehittäminen

Hankkeen teema on työn tekemisen tapojen ja toiminnan organisoitumisen kehittäminen. Hovioikeuden työpaikkaselvityksessä, VMBaro-työtyytyväisyyskyselyssä ja muissa..

Assistentti 2.0

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Assistenttipalvelut ovat organisaatiossamme nykyisellään siiloutuneita ja sisällöltään eri..

Valtiolla.fi-alustan uudelleenrakentaminen

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Hankkeen tavoitteena on saada Valtiolla.fi-alustasta toimiva, käyttäjäystävällinen kokonaisuus..

Valmentava ja oppiva työkulttuuri

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Valtion henkilöstöjohdon foorumi on nostanut valmentavan johtamisen keskeiseksi..

Yhteensä 344 hakutulosta.