Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

383 hakutulosta

Tarkenna hakua käyttämällä täsmällisempiä hakusanoja.

Hakutyökalut

Työyhteisön kehittämisen kokonaisuus

Pirkanmaan TE-palveluissa on tunnistettu tarve sisäisen yhteistyön parantamiseen ja kehittämiseen liittyvälle koulutukselle. Tavoitteena on erityisesti..

Tiedolla johtamisen mittarit

Oikeusministeriössä tiedolla johtaminen ja tiedolla johtamisen kehittäminen ovat keskeisessä roolissa johtamisessa ja päätöksenteossa ml. valmistelussa...

Johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen

Etelä-Suomen Oikeusapu- ja Edunvalvontapiirin tavoitteena on uudistaa henkilöjohtamisen tukea- sekä valmentamistyötä – käytännössä johtamisen johtamista...

Pyhäselän vankilan työhyvinvointi

Taustalla jatkohankkeelle on aiempi hanke Pyhäselän vankilan työhyvinvointi (hanke ID 5343, kaiku- rahapäätöksen dnro VK/112777/05.00.01.00/2021)...

Kohti valmentavaa työkulttuuria

Oikeusministeriössä johtamisen ja työnteon toimintamalliksi on otettu valmentava työote. Oikeusministeriön valmentavaa työotetta on aiemmin edistetty..

KEHA2024 strategiatyön tuki

KEHA 2024 -uudistuksen taustalla on 1.3.2023 eduskunnassa hyväksytty Hallituksen esitys eduskunnalle julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden..

Vuorovaikutuksen kehittäminen työyhteisössä

Toimintakulttuurissa ja -ympäristössä tapahtuneet muutokset ovat vaikuttaneet työyhteisön väliseen vuorovaikutukseen negatiivisesti vuosien saatossa. Asiaan on..

Yhteistyöllä eheäksi

Keski-Suomen käräjäoikeus on ollut tehokkuussyistä pitkään jakautuneena erillisiin rikos- ja pakkokeino sekä riita-, hakemus- ja..