Hyppää sisältöön

paikkatieto

paikkatieto

#Tietokiri-case: Paikkatiedot auttavat tulvariskien hallinnassa

Mitä ongelmaa ratkaistiin ja miksi? Tulvat aiheuttavat pahimmillaan merkittäviä vahinkoja. ELY-keskukset sekä Suomen ympäristökeskuksen (SYKE)..

Tietokirin viikon luku on 102 638, joka kertoo Paikkatietoalustan palveluiden käyttömäärän.

Helppokäyttöiset palvelut tekevät paikkatiedon hyödyntämisen mahdolliseksi yhä useammalle

Viikon luku 102 638 kertoo, että Paikkatietoalustan beta-vaiheen palvelusivustoa on hyödynnetty tänä vuonna jo näin monta kertaa…

Viikon luku 105 kertoo, että näin monen kilometrin verran Maanmittauslaitoksen karttakuvapalvelusta on ladattu dataa.

Kilometritolkulla dataa

Olisitko arvannut, että jos kaikki Maanmittauslaitoksen asiakkaiden viime vuonna lataamat karttatiilet tulostettaisiin ja pinottaisiin, paperipötkö..

Case: Paikkatiedon avulla tehoa prosesseihin

Mitä ongelmaa ratkaistiin ja miksi? Senaatti-kiinteistöt tarjoaa ja tuottaa toimitiloja valtionhallinnon toimijoille sekä vastaa keskitetysti..

Case: Paikkatiedolla parempia päätöksiä -verkkokoulutus

Maanmittauslaitos julkaisi keväällä 2019 Paikkatiedolla parempia päätöksiä -verkkokoulutuksen. Se on ensimmäinen kaikille valtionhallinnossa työskenteleville suunnattu avoin..

SOTE-palveluverkoston optimointi – Case: Hangon kaupunki

Mitä ongelmaa ratkaistiin ja miksi? Case-esimerkissä halutaan tuoda näkyväksi ajantasaisen paikkatiedon hyödynnettävyys sosiaali- ja terveyspalvelujen..

Yhteistyössä paikkatietoja päätöksenteon tueksi – Case Oskari.org

Mitä ongelmaa ratkaistiin ja miksi? Eri organisaatioiden avoimia, rajapinnoilta luettavia paikkatietoja halutaan julkaista ja hyödyntää..