Vastaa ja vaikuta VALOA-sivuston kehittämiseen!

Oletko jo tutustunut valmentavan ja oppivan työkulttuurin VALOA-kokonaisuuteen valtiolla.fi -sivustolla? Työkaluja, inspiraatiota ja esimerkkejä työyhteisöjen kehittämisen tueksi tarjoava sivusto rakennettiin yhteistyössä virastojen kanssa ja lanseerattiin vuosi sitten kesäkuussa.

Yksivuotias VALOA on ensimmäisine työkaluineen ja sisältöineen ehtinyt herättää sekä ihastusta että toiveita sen edelleen kehittämisestä. Samalla kokonaisuus on jäänyt monelle melko tuntemattomaksi mahdollisuudeksi. Nyt onkin aika jatkaa hyvin alkanutta työtä ja nostaa kohta taaperoikäinen VALOA tukevasti omille jaloilleen valtionhallinnon työyhteisöjen mukana kasvavaksi yhteiseksi työkalupakiksi ja alustaksi. Se ei onnistu ilman kokonaisuuden nykyisten ja tulevien käyttäjien näkemystä.

Autathan siis VALOA-kokonaisuuden kehittämisessä vastaamalla lyhyeen kyselyyn viimeistään 30.6.2023! Vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia, ja samalla voit kertoa omasta kiinnostuksestasi osallistua kehittämistyöhön myös jatkossa.

Työtä jatketaan syksyllä palvelumuotoilun menetelmin muun muassa haastatteluin ja työpajoissa. Kaikki vastaukset ja näkemykset ovat arvokkaita ja merkityksellisiä vastaajan käyttökokemuksen määrästä tai laadusta riippumatta.

Voit mielellään jakaa kyselyä myös kollegoille. Lämmin kiitos ajastasi jo tässä vaiheessa!

VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ

Vastaa

Pakolliset kentät on merkitty *