Omaolo.fi palvelee 4 969 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen voimin

#Tietokirin viikon luku 4 969 on Omaolo.fi-palvelun taustalla olevien aktiivisten sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten lukumäärä. Omaolon taustalla työskentelee sote-alan ammattilaisia 33:sta eri organisaatiosta, kautta Suomen. Eteläisin organisaatio on Espoo ja pohjoisin Oulu.

Omaolo mahdollistaa sote-ammattilaisten työn uudelleenorganisoinnin ja myös etätyön tekemisen. Palvelun käyttöliittymän käyttö on yksinkertaista ja helppoa ja myös perinteinen kirjaamistyö jää vähemmälle. Omaolon mahdollistamat hyödyt ammattilaiselle konkretisoituvat, kun perustiedot asukkaasta saadaan Omaolon kautta. Ammattilainen saa asukkaasta paremmat ennakko- ja taustatiedot jo ennen kohtaamista kasvokkain.

Asukkaan näkökulmasta palvelu on tasalaatuista kotikunnasta riippumatta ja palvelu on saatavilla juuri silloin, kun asukas sitä tarvitsee – vuorokauden ympäri. Asukkaan ei tarvitse jonottaa puhelimessa, vaan voi välittää asiansa ammattilaiselle itse valitsemanaan ajankohtana. Omaolo auttaa siten myös ammattilaisia puhelinruuhkan vähentämisessä.

Tutustu tarkemmin: Omaolo.fi >

Kirjoittaja

#Tietokiri

#Tietokiri

Vastaa

Pakolliset kentät on merkitty *