Työ 2.0 Lab muutti Pasilaan – mikä muuttui, mikä jatkuu, mikä uudistuu

Työ 2.0 Labin fyysisen tilan muutto Yliopistonkadulta Pasilaan tuo mukanaan joitakin muutoksia tilan käyttöön ja varauksiin. Tarkempaa tietoa löytyy täältä.

Yhteiskehittäminen ja tutut tapahtumat jatkuvat edelleen

Työ 2.0 Labin toimintafilosofia perustuu jatkossakin yhteiskehittämisen ja systeemisen ymmärryksen lisäämiseen valtionhallinnossa. Valtionhallinto on osa laajempaa julkissektoria ja koko yhteiskuntaa, joten yhteistyö muiden toimijoiden kanssa on myös tekemisemme ytimessä. Tätä pyrimme edistämään erityisesti pari kertaa vuodessa käynnistyvillä Ekosysteemikouluilla. Tällä hetkellä meneillään oleva Ekosysteemikoulu käynnistyi lokakuussa ja päättyy tammikuussa 2024. Seuraava Ekosysteemikoulu käynnistyy helmikuussa 2024. 

Samoin jatkuvat Esihenkilötreffit ajankohtaisin teemoin. Tavoitteenamme on paitsi lisätä esihenkilöiden keskinäistä verkottumista, lisätä heidän ymmärrystään ja osaamistaan liittyen systeemisyyteen ja rajat ylittävään yhteistyöhön / ekosysteemeissä toimimiseen. 23.11. kokoonnumme julkisen johtamisen metataitojen äärellä.

Myös jo vuonna 2015 käynnistyneet Törmäämöt jatkuvat edelleen. Törmäämöjä pidetään 1/kk perjantaisin, aina klo 8-9. Osallistua voi joko paikan päällä labissä tai Teamsillä. Seuraava Törmäämö onkin jo 24.11.

Otamme mielellämme vastaan ideoita em. tapahtumiin liittyen!

Työ 2.0 Labin organisoimien tapahtumien varsinaisena ilmoitusalustana tulee jatkossa olemaan Valtiolla.fi-sivusto, josta tietoa jaetaan eri kanaviin. Tapahtumia kannattaa seurata Valtiolla.fin tapahtumista.

Työ 2.0 Lab kaikkien valtiolla työskentelevien yhteiseksi brändiksi

Työ 2.0 lab toimii erinomaisesti alustana ja yhteisönä kaikkien valtionhallinnon toimijoiden organisoimille yhteiskehittämisen ja systeemisen ymmärryksen kehittämistapahtumille. Jatkossa toivommekin erityisesti, että kaikki valtiolla työskentelevät tuntevat Työ 2.0 Labin omaksi brändikseen, jonka sateenvarjon alla on ”Lupa tehdä fiksummin”, saattaa eri toimijoita yhteen erilaisten ilmiöiden ympärille, käynnistää kokeiluja, kampanjoita jne. You name it! Näin olemme kaikki myös yhdessä toimeenpanemassa hallitusohjelman kirjausta, jossa todetaan, että ”Valtionhallinnon kehittämisessä kiinnitetään erityistä huomiota hallinnonalojen väliseen yhteistyöhön ja ilmiölähtöisyyteen…”. Jatkossa löydät siis labin sivuilta logot ym. tunnisteet, joilla voit liittää tekemisesi ja/tai tapahtumasi osaksi Työ 2.0 Lab –toimintaa ja saada sille samalla myös laajempaa näkyvyyttä.

Tule mukaan ideoimaan uutta yhteistyötä 14.12. ja tutustumaan tilaan

Uuden tilan avajaisia juhlitaan glögäreiden merkeissä torstaina 14.12. klo 14-16. Ilmoittaudu TÄSTÄ viimeistään 11.12. Tervetuloa mukaan!

Työ 2.0 Lab -tiimi

Vastaa

Pakolliset kentät on merkitty *