Törmäämössä 24.11. ”Ihmisenkokoinen maailma – miten luoda paikallista vaikuttavuutta kansainvälisellä yhteistyöllä.”

Maailmanlaajuinen verkostomainen työ on mahdollista. Suomeen rekisteröity kansainvälinen Citizen Network osuuskunta tuo yhteen yli 270 ryhmää yli neljästäkymmenestä maasta yhteistyöhön sosiaali- ja terveysalan, kansalaisuuden, yhteisöjen ja inkluusiotyön alueilla.

Minkälaisia rakenteita, osaamista ja uudenlaisia yhteiskehittämisen tapoja tarvitsemme, jotta voimme luoda paikallista vaikuttavuutta kansainvälisen yhteistyön ja resurssien avulla? Millä tavalla systeeminen kehittäminen ja ekosysteemityö auttavat meitä ja mitä haasteita meidän tulee ratkoa? Entä minkälaisia mahdollisuuksia avautuu meille suomalaisille nyt ja tulevaisuudessa? Citizen Network osuuskunnan toimitusjohtaja Markus Vähälä kertoo, miten voimme luoda Suomessa uusia kansainvälisiä ulottuvuuksia verkostomaista työtä kehittämällä.

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.11., joko livenä labiin tai Teamsin päähän!

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista. Törmäämöt järjestetään sekä Työ 2.0 Labissä että Teamsillä.