Ilmoittaudu mukaan valtion Kaiku-yhteistyöryhmään kaudelle 2022–2023!

Sykkiikö sielusi kehittämiselle – haluatko mukaan vaikuttamaan valtion työn kehityksen sisältöön ja suuntaan? Ilmoittaudu mukaan yhteistyöhön!

Vuorovaikutus, jatkuva yhdessä oppiminen, työkäytäntöjen jakaminen virastojen välillä, ihminen keskiössä valtion tehtävissä ja palveluissa. Näistä ja monesta muusta on koostunut Kaiku-kehittäjäverkoston toiminta.

Mikä Kaiku-verkosto, mikä yhteistyöryhmä?

Kaiku-kehittäjäverkoston jäsenet nostavat valtionhallinnon yhteisiä kehittämisteemoja esiin omissa organisaatioissaan. Verkoston jäsenet toimivat omissa virastoissaan monenlaisissa tehtävissä, mutta heitä yhdistää innostus työelämän kehittämiseen. He toimivat viestinviejinä ja kaikuina valtionhallinnon yhteisten kehittäjäverkostojen ja yksittäisten organisaatioiden välillä. Verkoston toimintaa koordinoiva Kaiku-yhteistyöryhmä ideoi ihmislähtöistä kehittämistoimintaa Valtiokonttorin työelämäpalvelujen tukena. Kaiku-kehittäjäverkostosta ja sen periaatteista sekä nykyisten Kaiku-yhteistyöryhmäläisten mietteistä voi lukea lisää täällä: https://www.valtiolla.fi/palvelut/kaiku-kehittajaverkosto/

Miten ilmoittaudun Kaiku-yhteistyöryhmään?

Yhteistyöryhmän koko vaihtelee 6–10 jäsenen välillä kiinnostuneiden määrästä ja heidän edustamistaan hallinnonaloista ja virastoista riippuen. Yhteistyöryhmään toivotaan edustusta eri hallinnonaloilta ja erilaisista työtehtävistä, ja ryhmän kokoonpanosta sovittaessa ja ryhmäläisiä valittaessa pyritään tasapainoiseen edustukseen. Kokoonpanon kaudelle 2022–2023 valitsee vuoden 2021 Kaiku-yhteistyöryhmä yhteistyössä Valtiokonttorin työelämäpalveluiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan yhteistyöryhmään ilmaisemalla kiinnostuksesi ja lähettämällä lyhyt hakemus viimeistään 30.11.2021.

Kaudelle 2022–2023 yhteistyöryhmään voivat ilmoittautua ja tulla valituiksi tehtävään, asemaan tai virkapaikkaan katsomatta

  • perinteisestä Kaiku-kehittäjäkoulutuksesta valmistuneet tai
  • uudemman Valtiokonttorin koordinoiman kehittäjävalmennuksen käyneet sekä
  • kaikki Kaiku-kehittäjien periaatteista ja ihmislähtöisestä työn kehittämisestä innostuneet valtionhallinnon työntekijät ja viranhaltijat.

Yhteistyöryhmästä kiinnostuneet voivat varautua ajankäyttönsä suunnittelussa seuraaviin ryhmän tehtäviin:

  • toiminnan suunnittelu kaksipäiväisellä työleirillä alkuvuodesta
  • 5–8 yhdessä sovittavina ajankohtina järjestettävää työpalaveria ja kokoontumista vuodessa, kesto 1,5–2 h (lähi- tai etä-, sopimuksen mukaan)
  • kehittäjien kevätpäivän ja syyspäivän ideointi, suunnittelu ja valmistelu yhdessä Valtiokonttorin työelämäpalveluiden kanssa
  • verkoston toiminnasta ja yhteisajattelusta viestiminen Valtiolla.fi-sivuston ja muiden kanavien kautta

Kuluvana vuonna yhteistyöryhmässä on toiminut kuusi jäsentä, joista neljän kaksivuotiskausi on päättymässä vuoden lopussa. Ryhmässä jatkavat vuonna 2021 siinä aloittaneet Anne Kolehmainen Opetushallituksesta ja Tarja Räty Tullista.

 

Vastaa

Pakolliset kentät on merkitty *