Suomi.fi-viestit-palvelussa jo 497 636 käyttäjää

Viikon luku, noin 497 636 henkilöä, on Digi- ja väestötietoviraston (DVV) Suomi.fi-viestien käyttäjämäärätieto. Suomi.fi-viestit ovat turvallinen, ekologinen ja kustannustehokas tapa viestiä viranomaisen ja kansalaisen välillä. Sähköisten palveluiden saatavuus lisää käyttäjämääriä ja vastaavasti palvelujen käyttäjämäärän kasvaminen ruokkii sähköisten palveluiden kattavuutta.

Suomi.fi-viestien käyttöönottojen määrä kasvaa julkishallinnon organisaatioissa

Suomi.fi-viestien käyttöönottojen määrä kasvaa koko ajan – jo useat valtion ja julkishallinnon organisaatiot ovat siirtyneet ja siirtymässä paperipostista sähköiseen asiointiin.

Julkishallinnon sosiaali- ja terveyspalvelujen organisaatiot parhaillaan kehittävät sähköistä viestintää ja asiointia sosiaali- ja terveysministeriön (STM) rakenneuudistushankkeen aikana 2020–2021. Tavoitteena on välittää muun muassa ajanvarauskirjeitä ja erilaisia päätöksiä kansalaisille Suomi.fi-verkkopalvelun Viestit-postilaatikkoon. DigiFinland Oy edistää sähköisten kansallisten Suomi.fi-tukipalveluiden tehokasta käyttöä sekä toiminnan digitalisointia sote-organisaatioissa yhteistyössä DVV:n kanssa.

Lisätietoa Suomi.fi-viestit-palvelusta loppukäyttäjille löytyy täältä.

Joko sinulla on Suomi.fi-viestit käytössäsi? Voit aloittaa palvelun käytön tunnistautumalla palveluun tai lataamalla sovelluskaupasta Suomi.fi applikaation. Applikaation avulla viestit kulkevat kätevästi mukanasi missä vain ja Push-ilmoitusten avulla saat reaaliaikaisesti tiedon uusista viesteistä mobiililaitteellesi.

Onko organisaatiosi kiinnostunut ottamaan viestit käyttöön? Lisätietoja saa silloin täältä.

Kirjoittaja

#Tietokiri

#Tietokiri

Vastaa

Pakolliset kentät on merkitty *