Hyppää sisältöön

vastuullisuus

vastuullisuus

Vastuullisuusraportoinnin vuodet numeroina

På svenska nedan Valtionhallinnon organisaatiot ovat laatineet yhteisen ohjeistuksen viitoittamia vastuullisuusraportteja nyt kahdelta toimintakaudelta. Valtionhallinnon..

Digitaalisuus ja tekoäly pohdituttavat vastuullisuusraportoinnin maailmassa

På svenska nedan Sanonta kuuluu, että elefantti syödään pala kerrallaan. Ei välttämättä vastuullisin toimintatapa norsujen..

Kohti ekologista kestävyyttä vai kestämättömyyttä?

Ilmastonmuutoksen vaaroista on puhuttu yli 30 vuotta, mutta ilmastonmuutoksen hillinnän tulokset ovat laihoja. ”Nyt viimeistään..

200 muistilappua muutokseen – kestävyysmurroksen väistämättömyys puhututti seminaaripäivässä

På svenska nedan  Kestävyys yhdessä -seminaarissa 30.5.2023 pureuduttiin kestävän kehityksen edistämistyöhön valtionhallinnossa. Seminaaripäivä oli ensimmäinen..

Kestävyys yhdessä

Valtionhallinnon kestävyys- ja vastuullisuusseminaari Kutsumme valtionhallinnon kestävyys- ja vastuullisuustyöstä kiinnostuneet kokoontumaan tiistaina 30.5.2023 koko päiväksi..

Vastuullisuusverkosto

Vastuullisuusverkoston tarkoituksena on saattaa yhteen valtionhallinnon organisaatioiden kestävän kehityksen edistämisen ja vastuullisuustyön kehittämisen sekä vastuullisuusraportoinnin..

Vastuullisuus näkyväksi: hae harjoitteluun!

Haluatko olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta? Haaveiletko harjoittelusta, jossa saat edistää kestävää kehitystä ja jättää..

Työ- ja elinkeinoministeriön ensimmäinen vastuullisuusraportti laadittiin yhteistyössä

Työ- ja elinkeinoministeriö laati ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa keväällä 2022. Raportti laadittiin Valtiokonttorin suosituksen perusteella ja sen..