DigiFinland on mukana Tietokirissä

DigiFinland on ollut mukana Tietokirissä perustamisvuodestaan, helmikuusta 2020 saakka. DigiFinland on valtion omistama yhtiö, joka luo Suomeen vaikuttavia ja yhdenvertaisia palveluja. Yhtiö auttaa asiakkaitaan kehittämään toimintaansa osana digipalveluiden käyttöönottoja. DigiFinland syntyi, kun vuonna 2017 perustetut valtion erityistehtäväyhtiöt SoteDigi Oy ja Vimana Oy yhdistyivät. Vimana oli mukana Tietokirissä vuodesta 2018 saakka.

Tietojohtamista ja tiedonhallintaa laajassa kansallisessa yhteistyössä

DigiFinlandilla edistetään tietojohtamista ja tiedonhallintaa laajassa kansallisessa yhteistyössä. Virta-hanke tukee tulevien sote-maakuntien tiedolla johtamista. AuroraAI-ohjelmassa toteutetaan tietojohtamisen ratkaisua, tavoitteena julkisten palveluiden parempi kohdentaminen. Työstämme sisäministeriön pelastusosastolle tietojohtamisen toimintamallia ja välineitä. Kehitämme myös tietojohtamisen alustaratkaisua, esimerkiksi sisäministeriön pelastusosaston ja AuroraAI:n käyttöön.

Tule mukaan Tietokiriin!

DigiFinlandin lisäksi Tietokirissä mukana ovat Hansel, HAUS, Palkeet, MML, Valtiokonttori, valtiovarainministeriö. Tietokirin ytimessä on verkostomainen toiminta, oppien jakaminen, asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja yhdessä tekeminen. Voit osallistua sillä tasolla, kun itse haluat. Esimerkkejä osallistumisesta ovat: bloggaaminen tietojohtamisen teemoista, data- ja analytiikkaosaajien verkosto tai lähteminen mukaan analysointiyhteistyöhön.

Tutustu DigiFinlandin toimintaan täällä.

Vastaa

Pakolliset kentät on merkitty *