Hyppää sisältöön
Musta joutsen testaa toimintakyvyn

Tässä jutussa oli tarkoitus hahmotella organisaation jännitteitä ja resilienssiä. Sitten pamahti koronavirus, joka vajaassa viikossa pisti kaikki kysymyksenasettelut uusiksi. Vai pistikö? Ennalta aavistamaton, musta joutsen, koettelee koko maailmaa. Selviytyminen vaatii..

Vastuullisuusraportti – konkreettinen hyöty vai ylimääräinen kustannus?

Talouden vaisu kehitys, luonnonvarojen rajallisuus ja uudenlaiset hyvinvoinnin haasteet koettelevat yhteiskuntien vakautta kaikkialla maailmassa. Nopean yhteiskunnallisen muutoksen ja yleisen valveutumisen myötä vastuullisuusraportoinnista on viime vuosina kehittynyt organisaatioille tärkeä maineen- ja..

Virasto toteuttamassa ympäristövastuullisuutta monin tavoin

Hypätään välillä laatikon ulkopuolelle tarkastelemaan ympäröivää maailmaa Filosofi Immanuel Kant pohti, että ymmärrys vaatii käsityksen ajasta, paikasta ja syy-seuraussuhteesta eli kausaliteetista. Kausaalisuhteita on aina ja kaikkialla, ja ne liittyvät toinen..

Kuinka kestävän kehityksen tavoitteet saavutetaan?

Tytti Yli-Viikari: kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttaminen edellyttää yhtenäistettyjä käytäntöjä ja politiikkajohdonmukaisuutta Valtiontalouden tarkastusviraston pääjohtaja Tytti Yli-Viikari uskoo, että kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumisen kannalta olisi tärkeää pyrkiä yhtenäistettyihin raportointikäytäntöihin ja varmistaa,..

Ulkopuolinen silmäpari tuo vastuullisuustyöhön uudenlaista ryhtiä ja tuoreita näkökulmia

Hanselissa vastuullisuustyön kehittäminen alkoi ympäristöseikkojen innoittamana, ja jatkuu nyt neljä näkökulmaa kattavalla vastuullisuusanalyysillä. Olennaisuusarvioinnilla saadaan varmistettua sidosryhmien ja lukijoiden kannalta merkityksellisimpien teemojen raportointi.  Vastuullisuus on Hanselissa iso ja tärkeä teema…