Hyppää sisältöön
Vierivä virkamies ei sammaloidu

Tehtäväkierto, työkierto, henkilökierto, virkamiesvaihto – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kaikissa ajetaan kuitenkin samaa asiaa: henkilöstön mahdollisuutta kehittää itseään ja omaa osaamistaan siirtymällä määräajaksi toisiin tehtäviin joko omassa organisaatiossaan tai..

Työelämän liikkuvuus rakentaa uutta työminää

Oman itsensä kehittämiseen työelämässä on monia keinoja. Yksi niistä on liikkuvuus, hyödyntäen esimerkiksi työkiertoa tai virkavapaata. Termillä ”työkierto” tarkoitetaan menetelmää, jossa työntekijä siirtyy toisiin tehtäviin organisaation sisällä. Hyödynnettäessä työ- tai..

Data science ja koneoppiminen modernisoivat Tilastokeskuksen datakäsittelyä

Tilastokeskuksen projektipäällikkö Jussi Ritola on muun muassa data sciencen ja koneoppimisen asiantuntija, joka kehittää tilastotuotannon tehostamiseen tähtääviä työkaluja. Ritola kuvailee työtään monien asioiden yhdistelmäksi, jossa parasta on uusista menetelmistä ja..

Uusi teemaosio: Liikkuvuus

Kaikki sisältö Valtiolla.fi-sivustolla on jaoteltu päänavigaatiossa näkyvien teema-alueiden alle. Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, avaamme nyt oman osionsa liikkuvuudelle. Liikkuvuuden edistäminen – yksi kolmesta yhteisestä tavoitteesta Valtionhallinnon sisäinen liikkuvuus eri..