Työpaja: Vastuullisuusraportoinnin jatkuvuus ja mittaaminen – miten kohti valittuja tavoitteita? Toteutus 2

Vastuullisuusraportoinnin saralla katseet kääntyvät kuluvan vuoden raportointiin ja sen tueksi Valtiokonttori järjestää työpajan, jossa keskitytään vastuullisuusraportoinnin jatkuvuuden varmistamiseen ja toiminnan mittaamiseen. Työpajasta järjestetään kaksi samansisältöistä toteutusta:

  • tiistai 15.11. klo 13–15
  • keskiviikko 30.11. klo 10–12

Tämä tapahtuma koskee myöhempää toteutusta. Aiemman toteutuksen löydät täältä.

Työpajan tavoitteena on löytää ratkaisuja siihen, miten vastuullisuusraportista luodaan jatkuva työkalu organisaation vastuullisuustyön edistämiseksi. Alustuksissa ja pienryhmätyöskentelyssä pohditaan, miten ensimmäiselle vastuullisuusraportille luodaan jatkuvuutta ja miten löytää toimivia mittareita kuvaamaan toiminnan kehitystä.

Työpaja on tarkoitettu valtion virkamiehille ja siitä on eniten hyötyä heille, jotka ovat olleet mukana organisaationsa vastuullisuusraportin laadinnassa vuodelta 2021 ja osallistuvat myös vuodelta 2022 julkaistavan raportin laadintaan.

Tervetuloa virtuaalisesti toteutettavaan työpajaan! Ilmoittautuminen  päättyi keskiviikkona 23.11. klo 18.

Liittymistiedot tilaisuuksiin (Teams-linkki ja eTUVE-kirjautumistiedot) lähetetään työpajaan ilmoittautuneille lähempänä työpajan ajankohtaa. Työpajoissa ääni kulkee Teamsillä, mutta työskentely tapahtuu erillisessä Howspace-työtilassa, jonne osallistujat saavat henkilökohtaiset linkit.

Lisätietoa: vastuullisuusraportointi@valtiokonttori.fi