Matkustuksen yhteishankintoja käytetty 20,8 miljoonalla eurolla 2020

Matkustukseen liittyviä yhteishankintoja on tehty vuonna 2020 tähän mennessä 20 834 414 euron arvosta. Matkustuksen yhteishankintojen luokittelussa on käytetty seuraavia hankintatyyppejä: reittilennot, junamatkustuspalvelut, kotimaan ja ulkomaan majoituspalvelut, kotimaan kokouspaikat sekä matkatoimistopalvelut.

Virka- ja työmatkustusta on siis ollut tänäkin vuonna vallitsevasta koronaepidemiasta huolimatta, joskin huomattavasti vähemmän kuin normaalisti. Kyseessä on merkittävä yhteishankintakategoria, koska näissä palveluissa asiakkaiden tarpeet ovat yleensä melko samankaltaisia, ja palvelu sopii siksi hyvin yhteishankintana toteutettavaksi.

Hanselissa on ahkerasti valmisteltu uusia, 1.1.2021 voimaan astuvia Kotimaan majoituspalveluiden ja Kokous- ja tapahtumapaikkojen yhteishankintoja, jotta asiakkaat saavat tarvitsemansa palvelut käyttöönsä mahdollisimman sujuvasti tilanteen normalisoituessa. Myös lentopuolelle on uutta luvassa 2021. Hanselin yhteishankinnat ovat koko julkishallinnon käytettävissä.

Tutustu Hanselin yhteishankintoihin

Kirjoittaja

#Tietokiri

#Tietokiri

Vastaa

Pakolliset kentät on merkitty *