Digivalmennuskorttiviuhka

Jutellaan digitalisaatiosta valmennuskorttien avulla

Digitalisaatio ja sen vaatima osaaminen ovat keskeisiä työssämme tänään. Ne koskettavat meitä kaikkia eikä niitä voi väistää. Miten digitalisaatio vaikuttaa toimintaamme? Millaista osaamista se meiltä edellyttää? Miten se tulee huomioida toiminnan johtamisessa? Avain digitaalisen kyvykkyytemme kasvattamiseen on keskustelussa. Avuksi keskustelun käymiselle, erityisesti johtamisen näkökulmasta, valtiovarainministeriö on laatinut digivalmennuskortit.

Digivalmennuskortit pähkinänkuoressa

Teimme valtion digitaaliseen oppimisympäristöön, eOppivaan, alla näkyvän esittelyvideon digivalmennuskorteista (kesto 5 min, lähde eOppiva/Mikro-Oppiva).

Kortit ja resepti niiden käyttöön

Digivalmennuskortit on tallennettu pdf-muotoon. Löydät tiedostosta kaiken tarpeellisen, mukana on mm. yksi malli korttien hyödyntämiselle. Voitte kuitenkin hyödyntää niitä juuri teidän organisaatiolle sopivalla tavalla.
Digivalmennuskortit VM

HAUS kehittämiskeskuksesta voitte halutessanne hankkia fasilitointiapua korttien avulla käytävälle keskustelulle. Yhteyshenkilö on asiakkuus- ja koulutuspäällikkö Kati Kivistö (kati.kivisto@haus.fi).

Korttien taustalla digiosaamisten ajatusmalli

Viime vuonna päivitetty Digitalisaation edellyttämä osaaminen julkisessa hallinnossa -ajatusmalli on toiminut digivalmennuskorttien teoriakehikkona. Lue lisää ajatusmallista (Palvelut/Valtiolla.fi)

Yhteystiedot

Meidät tavoitat lähettämällä viestin: digiosaaminen.vm@gov.fi

Valmennuskorttien luomisessa meitä on konsultoinut Susanna Sankala. Susanna osallistui myös korttien pilotointiin. Kiitos myös kaikille kortteja pilotoineille ja kommentoineille kollegoillemme!

Kuvituskuva
Digivalmennuskortit ovat nyt käytettävissäsi (piirrokset: arivannas.fi)