Työkulttuuripodi

Valmentavasta työkulttuurista puhutaan paljon, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Mitä ja miten työpaikoilla opitaan? Kuinka yllättävät tilanteet voivat opettaa organisaatiota? Minkälainen muusa pakko on työkulttuurin kehittämisessä? Entä miten moderni viranomaistyö vastaa yhteiskunnan muutoksiin?

Valtiokonttorin Työkulttuuripodi lähtee Hennin kanssa tutkimusmatkalle selvittämään, kuinka uudenlaista työkulttuuria valtiolla rakennetaan. Podcastissa tarkastellaan sitä, kuinka työn tekemisen tavat, johtaminen ja suhde asiakkaisiin muuttuvat. Organisaatiot siirtyvät yhä enemmän käytännöistä ja johtamisesta, jossa ohjeet tulevat ylhäältä, valmentavaan työn tekemiseen tapaan, joka perustuu kannustamiseen, kysymiseen, kuuntelemiseen ja kokeilemiseen. Sanotaan hyvästit konsulttijargonille ja laitetaan virkamieshattu naulaan.

Kuuntele podcastia Spotifyssa tai Suplassa! Tulossa myös Apple Podcasts -palveluun! Uudet jaksot julkastaan tiistaisin. Kaikki jaksot löydät kootusti myös valtiolla.fi-sivustolta.

Kävelyä, podcasteja ja yhteistä oppimista! Miten Työkulttuuripodia kannattaa hyödyntää työyhteisön kulttuurin kehittämisessä? Tutustu vinkkeihin!

Työkulttuuripodi