Hyppää sisältöön
Luottamukseen perustuva työnteon malli luo hyvinvointia

Paikasta ja ajasta riippumaton työ on meille normaalia ja tuttua jo kaukaa – työmme luonteen takia olemme tottuneet työskentelemään joustavasti läpi vuosisatojen. Tämä perinteemme on sujuvoittanut liukumia korona-ajan kokonaisvaltaiseen etätyöskentelyyn..

Monipaikkainen työ sujuvoittaa arkea

Valtiokonttorissa taloustietoarkkitehtina työskentelevän Atte Virtasen elämässä on hiljattain tapahtunut merkittäviä muutoksia. Helsingissä aiemmin asunut ja töitä tehnyt Virtanen muutti perheineen Jyväskylään muutama kuukausi sitten. Virtanen tekeekin jatkossa töitä lähes täysimääräisesti..

Liisa Virolainen
Katse valtionhallinnon työelämän tulevaisuuteen

Työn murros kohtaa valtionhallintoa samalla tavalla kuin muitakin työympäristöjä – ja samalla erilaisia töitä ja toimialoja eri tavoin. Työmaailma monipuolistuu ja uudistuu, ja toimintatavat muuttuvat. Valtion työelämää pyritään kehittämään aktiivisesti,..

IIIIK – hybridityö tulee!

Kiinnostava, ärsyttävä hybridityö on SE Aihe juuri nyt. Mitä hybridityöllä tarkoitetaan ja miten lähdemme kehittämään omien työpaikkojemme hybridityömalleja? Miten varmistamme, ettemme tipahda vanhaan normaaliin? Työ 2.0 Labissä kiteytimme yhteiskehittämisen lähtökohtiamme..