Hyppää sisältöön
(Digi)kulttuuri elää moniäänisyydestä

Virtuaalinen vuorovaikutus on nyt arkisempaa kuin koskaan, kun viimeistään koronakevät pakotti ihmiset etätöihin, zoomiin, teamsiin ja skypeen. Miten digitaalinen työkulttuuri vaikuttaa ihmisiin, yhteisöön, yhdessäoloon ja johtamiseen? Jotta digitalisaation vaikutusta voitaisiin..

Teams-klinikka keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12

Klinikalla käydään läpi Teamsin peruskäyttöä ja vinkkejä käyttöönottoon. Kyseisen päivän tarkennettu aihe lisätään tähän tapahtumamerkintään. Klinikat järjestetään aina keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12.00-12.45. Viimeinen klinikka on 27.5.2020. Jokaiseen klinikkaan sisältyy..

Kaikille avoimia Teams-klinikoita

Antti Seppänen valtion työelämäpalveluista Valtiokonttorista piti maalis-huhtikuussa kymmeniä klinikkatuokioita yleisten etätyökalujen käyttöön. Klinikat olivat varsin suosittuja ja aiheista etenkin Teams herättää yhä paljon kysymyk siä. Teams-klinikat toukokuun keskiviikkoina ja perjantaina..

Etätyö tulevaisuuden työmuotona

Digitalisaation tuoma työelämämuutos on kiihtynyt poikkeusaikana entisestään. Monipaikkainen ja paikkariippumaton työ oli ollut hankkeena kehitteillä kuitenkin jo pitkään ennen etätyöbuumin räjähtämistä.  Valtioneuvostossa hankkeen kehittäminen sai alkunsa vuonna 2018, kun perinteiselle..

Tammikuusta pakollinen etätyökuukausi

Tämä blogikirjoitus on kirjoitettu alun perin helmikuussa 2020. Vietin tuolloin hiihtolomaa Malediivien rannoilla ja työskentelin satunnaisesti lähinnä vapaaehtoistöihini liittyen. Vaan miten tilanne muuttuikaan loppukeväästä, kun korona pakotti etätyöhön. Hieman yli..