Törmäämössä 12.1.2024 teemana ”Out of the box”

Tarvitsemme yhteistä suuntaa ja yhdessä tekemistä, mutta tarvitsemmeko boxeja ja lokeroita? Miksi edelleen organisoimme työmme niin, että se pikemminkin eriyttää kuin yhdistää? Kenen etua palvelee se, että stabiloimme työmme mahdollisimman pieniin ja pysyviin rakenteisiin? Tavoittelemme tehokkuutta ja tuottavuutta, mutta teemmekö oikeita asioita ja teemmekö niitä oikein? Olemmeko liian kuuliaisia? Pitäisikö myös kapinoida?

Teemasta keskustelemassa ja keskusteluun johdattelemassa Törmäämö-konseptin lähes 10 vuotta (!) sitten kehitelleet Virpi Einola-Pekkinen VM:stä, Aleksi Kopponen Tampereen kaupungilta ja Johanna Kotipelto Verolta.

Tämä  “Retro-Törmäämö” järjestetään nostalgisessa ympäristössä eli kaikkien aikojen ensimmäisessä ministeriöiden yhteisessä työtilassa nimeltä Valtimo. Valtimo löytyy osoitteesta Kirkkokatu 14.

Tämä on samalla viimeinen Törmäämö, jossa Virpi on mukana järjestävässä roolissa. Virpi jää 1.3. eläkkeelle, sitä ennen lomalle 12.1. lukien ja aloittaa näin uuden uransa Kansanradion ja Törmäämöjen häiriköinnin parissa :-).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.1. Voit osallistua myös Teamsin kautta!