Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

Digiosaaminen julkisessa hallinnossa

Tehokkaampien ihmislähtöisten palveluiden, toimintatapojen ja prosessien luominen nojautuu vahvasti digitalisaatioon. Tämä vaatii organisaation osaamisen ja kyvykkyyksien kasvattamista. Vaan minkä osaamisen ja millaisten kyvykkyyksien? Vastauksien etsinnässä auttaa Digitalisaation edellyttämä osaaminen julkisessa..
Digiosaaminen julkisessa hallinnossa

Kevan työkykyjohtamisen kehittämisverkostot

Keva tarjoaa kaikille työnantaja-asiakkailleen kehittämisverkostofoorumin työkykyjohtamisen kehittämisen tueksi. Mitä verkostoissa tehdään? Verkostojen tehtävänä on kehittää ja luoda sellaisia työkykyjohtamisen tapoja, joilla voimme vastata uudenlaisiin työelämän tarpeisiin: ketteryyteen, nopeaan reagointiin, itse-..

Työsuojelun yhteistyöverkosto

Työsuojelun yhteistyöryhmä tukee valtion työsuojeluhenkilöstön verkostoitumista ja työsuojelutoiminnan kehittämistä. Valtion työsuojelupäälliköistä ja -valtuutetuista koostuva yhteistyöryhmä aloitti toimintansa vuonna 2016. Ryhmässä on mukana myös valtiovarainministeriön, Valtiokonttorin, valtion henkilöstöjärjestöjen ja Aluehallintoviraston työsuojelun..

eOppiva

eOppiva on virastoille ja valtion työntekijöille tarkoitettu valtion digitaalinen oppimisympäristö. Alustalla on yli sata verkkokoulutusta yhteisistä osaamisista, kuten vuorovaikutustaidoista, erikoisosaamisiin, kuten hankintatoimeen. Valtion omien huippuasiantuntijoiden lisäksi kouluttajina ovat Suomen parhaat..
eOppiva

Kaiku-kehittäjäverkosto

Kaiku-kehittäjät ovat organisaatioiden omia asiantuntijoita, joille on läheistä työn tekemisen kehittäminen. He ovat sitoutuneet yhteisiin Kaiku-kehittäjän periaatteisiin. Monet pitkän linjan Kaiku-kehittäjät ovat käyneet Kaiku-koulutuksen (2002–2018) tai Valtiokonttorin uudistetun kehittäjävalmennuksen (2020 =>). Viime..
Kaiku-kehittäjäverkosto

Tietojohtamisen verkosto

Verkoston tavoitteena on edistää julkishallinnon tietojohtamista ja sitä kautta tiedon hyödyntämisen maksimointia eli aineettoman pääoman parhainta käyttöä. Sen puitteissa toimii asiasta kiinnostuneita henkilöitä eri hallinnonaloilta enimmäkseen valtionhallinnon puitteista. Verkosto edistää..
Tietojohtamisen verkosto

Avaintiedot

Kevan Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla. Palvelusta saadun tiedon avulla voit lisätä ymmärrystäsi organisaatiosi tilanteesta sekä kustannusten syistä ja..
Avaintiedot

Kevan digitaalinen Oppimisympäristö

Kevan Oppimisympäristössä tarjoamme ajankohtaista tietoa ja työkaluja työkykyjohtamiseen. Oppimiskokonaisuudet on suunniteltu erityisesti esihenkilöiden, henkilöstöhallinnon ja johdon tarpeisiin. Opit ymmärtämään, mihin asioihin organisaatiossa kannattaa kiinnittää huomiota, kun halutaan tukea ja kehittää..
Kevan digitaalinen Oppimisympäristö

Työkykyjohtamisen kehittämisverkostot

Kevan työkykyjohtamisen kehittämisverkostot täydentävät työnantajien työkykyjohtamisen kehittämistyötä. Valtakunnallinen työkykyjohtamisen kehittämisverkosto (Vake) sekä useampi alueellinen työkyvyn kehittämisverkosto toimivat toisiaan rikastuttaen, kehittämistyötä tukien. Valtakunnallinen verkosto Valtakunnallisen verkoston tehtävänä on luoda yhdessä asiakkaidemme..
Työkykyjohtamisen kehittämisverkostot

Analysointipalvelut

Valtiokonttori, Palkeet ja muut konsernitoimijat tuottavat analyyseja mm. talouteen, henkilöstöön, hankintoihin sekä tilannekohtaisiin substanssitarpeisiin liittyen. Analyysien avulla voidaan selittää ilmiöiden yhteyksiä, vertailla virastoja/osastoja toisiinsa ja ennakoida tulevaa kehitystä. Analyyseja voidaan..
Analysointipalvelut

Kaiku-kehittämisraha

Kaiku-kehittämisrahaa myönnetään valtion organisaatioiden kehittämis- , kokeilu- ja tiedon edistämisen hankkeisiin sekä viestintään ja verkostotoimintaan, joiden avulla virastot uudistavat toimintaansa. Tavoitteena on, että virastot oppivat työn murroksessa ja uudistavat valtion..
Kaiku-kehittämisraha

Työyhteisösovittelu

Työyhteisösovittelu on ratkaisukeskeisyyteen ja restoratiiviseen oikeuskäsitykseen perustuva konfliktinhallintamenetelmä. Se tarjoaa sekä vaihtoehtoisen tavan että työvälineen kohdata ja ratkoa työyhteisön ristiriitoja silloin, kun varhaisen välittämisen malli ei enää riitä. Tavoitteena on..

Työ 2.0 Lab – yhteiskehittämisen tila Helsingin ydinkeskustassa

Työ 2.0 Lab on tulevaisuuteen suuntautunut monikäyttöinen työtila, jossa luovuus ja verkostotyö pääsevät kukoistamaan. Lisäksi se toimii etätyöpisteenä ja muuntuvana tapahtumatilana vain kivenheiton päässä Helsingin rautatieasemalta. Työ 2.0 Lab on..
Työ 2.0 Lab – yhteiskehittämisen tila Helsingin ydinkeskustassa

Yhteensä 14 hakutulosta.