Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

Yhteensä 10 hakutulosta

HAUS kehittämiskeskus Oy

Oppiminen alkaa täältä Olemme valtion 100% omistama erityistehtäväyhtiö ja valtionhallinnon sidosryhmäyksikkö eli ns. in-house toimija. Kuulumme valtiovarainministeriön..
HAUS kehittämiskeskus Oy

Työelämäpalvelut

Valtion työelämäpalvelut on valtion organisaatioiden muutosvalmiuksien vahvistamisen kumppani. Tuemme uudistumiskykyä, työyhteisöjen toimivuutta ja työhyvinvointia sekä..
Työelämäpalvelut

Digiosaaminen julkisessa hallinnossa

Tehokkaampien ihmislähtöisten palveluiden, toimintatapojen ja prosessien luominen nojautuu vahvasti digitalisaatioon. Tämä vaatii organisaation osaamisen ja..
Digiosaaminen julkisessa hallinnossa

eOppiva

eOppiva on virastoille ja valtion työntekijöille tarkoitettu valtion digitaalinen oppimisympäristö. Alustalla on yli sata verkkokoulutusta..
eOppiva

Avaintiedot

Kevan Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on..
Avaintiedot

Kevan digitaalinen Oppimisympäristö

Kevan Oppimisympäristössä tarjoamme ajankohtaista tietoa ja työkaluja työkykyjohtamiseen. Oppimiskokonaisuudet on suunniteltu erityisesti esihenkilöiden, henkilöstöhallinnon ja..
Kevan digitaalinen Oppimisympäristö

Analysointipalvelut

Valtiokonttori, Palkeet ja muut konsernitoimijat tuottavat analyyseja mm. talouteen, henkilöstöön, hankintoihin sekä tilannekohtaisiin substanssitarpeisiin liittyen...
Analysointipalvelut

Kaiku-kehittämisraha

Kaiku-kehittämisrahaa myönnetään valtion organisaatioiden kehittämis- , kokeilu- ja tiedon edistämisen hankkeisiin sekä viestintään ja verkostotoimintaan,..
Kaiku-kehittämisraha

Työyhteisösovittelu

Työyhteisösovittelu on ratkaisukeskeisyyteen ja restoratiiviseen oikeuskäsitykseen perustuva konfliktinhallintamenetelmä. Se tarjoaa sekä vaihtoehtoisen tavan että työvälineen..

Yhteensä 10 hakutulosta.