Virkahenkilö ja some – tiedolla ja taidolla mis- ja disinfoa vastaan eli miten käydä rakentavaa keskustelua somen villeillä kentillä

Uskallatko sinä kommentoida somessa? Näin kysyttiin Ylen aamussa kesällä 2021. Uskallatko sinä? Pitäisikö uskaltaa? Millainen rooli julkisen hallinnon työntekijöillä on ja voisi olla verifioidun tiedon airueina somen kirjavassa ja lisääntyvässä mis- ja disinformaatiokentässä, hybridivaikuttamisesta puhumattakaan. Olemmeko valmiita antamaan kasvomme ja tilimme peliin, pitäisikö edes? Jos emme me, ketkä sitten? Millaisia hyviä kokemuksia löytyy, miten voisimme tukea paremmin toinen toisiamme, mikä on virastojen virallisten tilien rooli?

Tervetuloa Työ2.0Labin perjantaipaneeliin 9.9. ja dialogiin aiheen äärelle! Alustajana ja fasilitaattorina meillä on Erätaukosäätiön toiminnanjohtaja Laura Arikka, joka kertoo, mitä on hyvä dialogi ja miten sitä rakennetaan. Millaisia kokemuksia Erätaukosäätiöllä on rakentavasta keskustelusta jakautuneemmassa yhteiskunnassamme? Milliaisa sinulla? Mitä yksittäiset ja yhtyneet viranhaltijat ja julkisen sektorin työntekijät voivat vähän pelottavallakin villin ”tiedon” ja vaikuttamisen kentällä tehdä.

Tule Labiin ja ilmoittaudu tämän linkin kautta (ja merkitsi aika valmiiksi kalenteriisi).

Työ2.0Lab (@Labtyö) -tiimin puolesta

@LiisaVirolainen
@VEinolaPekkinen