Valtionhallinnon työyhteisösovittelijoiden kokoontumisajot keskiviikkona 24.5.

Toivotamme kaikki valtionhallinnon työyhteisösovittelijat tervetulleeksi tähän valmennukselliseen iltapäivään tapaamaan kollegoita. On mahtavaa, jos mahdollisimman moni teistä pääsee tulemaan paikan päälle. Teams osallistuminen on toki vaihtoehto (ei yhtä hyvä, mutta mahdollisuus) etenkin pidemmän matkan päästä osallistuville. Paikan päällä osallistuville tiedoksi, että tapaaminen toteutetaan Valtiokonttorissa Sörnäisten rantatie 13.

Tämän ilmoittautumislinkin kautta pääset mukaan ja voit myös esittää toiveitasi tilaisuuden antiin. Ilmoittaudu samantien (tai viimeistään 16.5. klo 16 mennessä).

Päivän toteutuksessa kumppanimme on Saara Remes. Tilaisuuden alustava ajatus on rakentua seuraavien case-esimerkkien ympärille:

  • Aggressiivisuuden kohtaaminen sovittelussa – mitä tehtävissä tilanteen hyväksi?
  • Passiivis-aggressiivinen käytöksen kohtaaminen sovittelussa ja työn arjessa
  • Hybridityö on monen mahdollisuus joskin voi tuottaa omat haasteensa työyhteisössä – ei lakaista niitä maton alle vaan kohdataan ja käsitellään
  • Sovitteluprosessi näytelmää vai aitoa sitoutumista?

On hyvä huomioida, että ihan välittömässä läheisyydessä on käynnissä Kruunusiltojen työmaa, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin ja jossain määrin myös lähiseudun pysäköintiin – lähinnä hyvä huomioida siksi, että tilanne voi jossain määrin vaikuttaa esimerkiksi matka-aikaan etenkin omalla autolla.

Työyhteisösovittelusta luettavissa lisää Valtiolle.fissä.

Tervetuloa mukaan!