Valtion Työelämäfoorumi – ”Kohti mahdollisia ja mahdottomia tulevaisuuksia”

”Kaikki, mikä tulee joskus olemaan normaalia, on ensin jossain ajassa ja paikassa poikkeuksellista”, totesi biotekniikan tohtori, utopisti ja optimisti Lauri Reuter kesällä 2020 Ylen Kutsuvieras –ohjelmasarjassa.

Valtion ensimmäinen Työelämäfoorumi kutsuu Sinut kuvittelemaan mahdollisia ja mahdottomia! Haluamme luoda yhdessä kanssasi positiivista näkymää tulevaisuuden työelämään, joka ei välttämättä ole kovin kaukana. Se voi suurelta osin olla jo täällä, jos ja kun niin haluamme.

Poikkeuksellinen aika synnyttää poikkeuksellisia tekoja, sanotaan. Se voi myös synnyttää poikkeuksellisia ajatuksia, rohkeita irtiottoja ja unelmia. Joulun alla on myös virallisesti sallittua ja hyväksyttävää esittää lahjatoiveita joulupukille.

Mitä Sinä toivoisit joulupukin konttiin? Mistä työhön liittyvästä Sinä unelmoit? Joulupukki on satuolento, mutta me olemme ihan tosissamme. Olemme sitä mieltä, että tarvitsemme nyt unelmia uudesta ja paremmasta enemmän kuin koskaan! Työn tulevaisuutta tehdään tänään – minkälaisen tulevaisuuden sinä haluat tehdä?

Työelämäfoorumi on kaikki valtionhallinnon työelämän kehittäjät ja siitä kiinnostuneet yhdistävä foorumi, joka järjestetään verkostomaisesti toteutusvastuu kiertäen. Ensimmäisestä toteutuksesta vastaavat Työ 2.0 ja Keva.

Työelämäfoorumi järjestetään virtuaalisena 18.12. klo 9.30 -12.00. Käytämme toteutuksessa Teamsiä ja Howspace –alustaa. Tarkempi ohjelma toimitetaan myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Työ 2.0  ja Keva