Työ 2.0 Labin syyskauden avajaiset 2.9. klo 14.30 -16.00

Työ 2.0 Labin syksy käynnistyy monimuotoisesti!

Tervetuloa Työ 2.0Labin syyskauden avajaisiin 2.9. klo 14.30 -16.00. Tule inspiroitumaan puheenvuoroista ja kuulemaan labin uunituoreet ideat. Ajankohtainen tilanne huomioiden avajaiset pidetään virtuaalisena.

OHJELMA:

Poikkeuksellisena aikana tarvitaan poikkeuksellisia ajatauksia ja tekoja!

  • ”Tavoitteet tipahtavat vielä liian usein siiloihin ja strategisia painopistealueita on yhtä monta kuin toimijoita. Ennen kuin voidaan toimia kompleksisen maailman edellyttämällä tavalla, siiloja ylläpitävät rakenteet on purettava ja aloitettava puhtaalta pöydältä. Tarvitaan myös radikaalia uutta politiikkaa, resursseja ja uusia kyvykkyyksiä.” toteaa strategisen designin uranuurtaja, Snowcone & Haystack –yrityksen toimitusjohtaja Marco Steinberg
  • Yli sata asiantuntijaa antoi osaamistaan käyttöön estääkseen Suomea halvaantumasta koronakriisin alettua. Fast Expert Teams -verkosto perustettiin maaliskuussa LUT-yliopiston tietojohtamisen professorin Kirsimarja Blomqvistin Verkoston toiminnan ideana oli hyödyntää digitaalisia työkaluja ja koota yhteen asiantuntijoita yli eri sektorirajojen työskentelemään koronapandemiaan liittyvien haasteiden ratkaisemiseksi.

Labin syyskauden avajaisissa Marco ja Kirsimarja keskustelevat teemasta ”UUTTA LUOVAT TIIMIT JA YHTEISÖT”, jonka jälkeen kommenttipuheenvuoron käyttää VNK:n strategiajohtaja Seppo Määttä.

Työ 2.0 Lab on fyysisen tilan lisäksi ennen kaikkea myös uusia toimintamalleja, virtuaalisia valmiuksia ja teknologiaa mahdollistaen yhdessä kehittämisen!

  • Kun työ on oman osaamisen jakamista yhteiseen käyttöön, on ensisijainen tavoite saada yhdessä aikaan jotain suurempaa ja vaikuttavampaa kuin mikä olisi mahdollista yksin. Osaoptimointi ja oman agendan ajaminen jäävät taka-alalle. Mielestämme tämän pitää olla mahdollista myös virtuaalisesti. Tule kuulemaan, mitä Työ 2.0Labissä on tämän edistämiseksi viritteillä.
  • Pääsette myös kuulemaan ajankohtaisen koosteen Työ 2.0 Labin tilanteesta nyt, jatkosta syksyä ajatellen ja seuraavista askeleista.
  • Lisäksi avaamme kesän aikana toteutetun verkkoaivoriihen tuloksia siitä, minkälaisia mahdollisuuksia ja esteitä valtionhallinnon yhteistyölle nähdään olevan.

Ilmoittaudu mukaan 27.8. mennessä tästä, niin saat skyplinkin kalenteriisi: https://link.webropolsurveys.com/S/41409AEE2DC8BEF3

Yhteistyöterveisin,

Työ 2.0 Lab -tiimi