Törmäämössä 28.1.2022 ”Tulevaisuuden tiedolla johtaminen”

Viilaatko nykyisyyttä vai johdatko tulevaisuutta tiedolla?

Tiedon älykäs hyödyntäminen johtamisessa on keskeinen organisaatioiden menestyksen mahdollistaja. Tällä hetkellä tietoa hyödynnetään erityisesti arjen operatiivisessa johtamisessa. Toimintaympäristön jatkuvassa ja kiihtyvässä muutoksessa tulevaisuusajattelusta ja ennakoinnista on tullut oleellinen osa erilaisten yritysten ja yhteisöjen muutoskyvykkyyttä. Johtamisen yksi keskeinen kysymys onkin, miten edetä tiedolla johtamisessa nykyisyyden viilaamisesta tulevaisuuden kilpailuetujen tutkimiseen ja todeksi elämiseen.

Miten johtaa tulevaisuutta tietoisesti, tavoitteellisesti ja systemaattisesti?

Aiheesta alustamassa ja keskusteluun johdattelemassa ovat Jani Listenmaa (Creatido Oy) ja Teemu Ruohonen (Rojekto Oy). Jani on yrittäjä, jolla on yli 10 vuoden kokemus tiedolla johtamisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, kypsyysanalyyseistä, mittaroinnista ja mallintamisesta. Teemu on yrittäjä ja korkeakoululehtori, jolla on yli 10 vuoden kokemus kokeilutoiminnasta, yhteisöllisten toimintamallien ja osaamisen kehittämisestä. Yhdessä he tutkivat, miten tulevaisuusajattelu ja tiedolla johtaminen voitaisiin tuoda yhteen tukemaan erilaisten organisaatioiden tulevaisuuskyvyykkyyksien kehittymistä.

Tervetuloa inspiroitumaan tulevaisuuden tiedolla johtamisesta!

Ilmoittaudu oheisesta linkistä viimeistään 27.1.!

Liisa Virolainen, Virpi Einola-Pekkinen ja Johanna Kotipelto

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista. Törmäämöt järjestetään sekä Työ 2.0 Labissä (Yliopistonkatu 5, 3. krs) että Teamsissä.