TÖRMÄÄMÖssä 23.10. klo 8-9 OHJAUS 2020

Kompleksisuus ja toimintaympäristön ennakoimattomuus haastavat hallinnan, ennakoivuuden ja muutosjoustavuuden. Tämä kutsuu meitä kaikkia ajattelemaan ja toimimaan systeemisemmin.

Miten tähän systeemisyyden mahdollisuuteen on tartuttu ohjauksen käytännöissä ja arjessa?

Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI, Frisky & Anjoy Oy, Vaasan yliopisto ja Demos Helsinki toteuttavat maaliskuusta 2020 maaliskuuhun 2021 ”Ohjaus2020”-hanketta, osana VNTEAS-toimintaa. Hankkeessa tarkastellaan valtion ohjausta kokonaisuutena sekä eri hallinnonaloilla. Valtion ohjauksen nykytilan kuvauksen lisäksi hankkeessa peilataan ohjauksen kehitystä yhteiskunnalliseen kontekstiin, tuotetaan tietoa ohjauksen uusimmista kansainvälisistä trendeistä ja haetaan yhteiskehittämällä innovatiivisia uusia näkökulmia ja ratkaisuja ohjauspolitiikkaan Suomessa. Tavoitteena on ymmärtää paremmin, millaisia peruspiirteitä liittyy ohjaukseen eri sektoreilla ja erilaisissa politiikkatavoitteissa, miten ylikansallinen sääntelyjärjestelmä vaikuttaa siihen ja miten ohjausta tulisi tavoitteellisesti kehittää entistäkin paremmin tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan teemasta lisää! Johdattelijana Kaisa Lähteenmäki-Smith & co.

Ilmoittaudu mukaan joko paikan päälle (max 20 henkeä) tai skypen välityksellä viimeistään 22.10.!

Jo kuudetta syksyä TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. TÖRMÄÄMÖ järjestetään  Työ 2.0 Labissä (rajoitettu osallistujamäärä max 20) osoitteessa Yliopistonkatu 5, 3. krs sekä virtuaalisesti. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen, Johanna Kotipelto ja Liisa Virolainen