Törmäämössä 20.1.2023 teemana “Life Work 1.0 – elämä edellä”

Toimintaympäristömme on viimeisten vuosien aikana muuttunut, suorastaan mullistunut. Olisiko työntekoa hallitsevaa ”Work Life Balance” -ajattelumallia syytä haastaa maailman muuttuessa? Pandemia-ajan myötä ihmisten kiinnostus voimavarojensa mielekkääseen kohdistamiseen on lisääntynyt. On siis loistava hetki rakentaa elämää, työelämää ja jopa yhteiskuntaa uudelleen.

Miksi mennä toimistolle -kysymys puhuttaa eri organisaatioissa. Se on toki hyvä kysymys. Löytyy kyllä vaikuttavampia ja mielenkiintoisempiakin kysymyksiä liittyen työelämän ja -kulttuurin välttämättömään uudistamiseen. Laajemmin katsoen osa meistä on pysähtynyt hetkeksi miettimään kulttuuristen totuuksien, toimintamallien, rakennetun ympäristön ja infrastruktuurin toimivuutta “uuden normaalin” aikakaudella. Moni asia näyttää oudolta. Ei käy järkeen.

Tammikuun Törmäämössä etsitään yhdessä parempia kysymyksiä ja ratkaisuja vanhojen rakenteiden ja arvoa tuottamattomien perinteiden sijaan. Puhdistetaan heti uuden vuoden aluksi turhaa karstaa ja annetaan uuden elämän kukoistaa. Keskusteluun johdattelee johtava työympäristökehittäjä ja arkkitehti Jyrki Yläoutinen jyrki.ylaoutinen@lifework.fi

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.1.!

Törmäilyterveisin,

Virpi ja Liisa