Törmäämössä 17.2. ”Miten luodaan tavoitteita tukeva organisaatiokulttuuri”

Kulttuurin merkitys yrityksen arvonmuodostuksessa on laajasti tunnistettu, mutta vain pieni osa organisaatioista vielä kokee nykykulttuurin tukevan toimintaa riittävästi. Jopa 84% ylimmästä johdosta kaipaisi parempaa otetta kulttuurin tavoitteelliseen kehittämiseen.

Kulttuuria pidetään usein epämääräisenä ja jäsentymättömänä voimana, mikä tekee sen johtamisesta haastavaa. Kulttuurin osa-alueet, kehittämisen vaiheet ja tekemissä tarvittavat osaamiset on mahdollista konkretisoida helposti omaksuttavalla tavalla.

Tilaisuudessa puhutaan siitä, miten kulttuurin johtamisen saa haltuun! Miten selvitetään, millainen nykykulttuuri on? Millaisella toiminnalla tavoitekulttuuri saavutetaan? Miten työntekijät saadaan mukaan työkulttuurin kehittämiseen?

Alustajina Susanna Kulmala ja Petra Rosvall.

Sanna Kulmala on TYÖ2030-ohjelman ohjelmajohtaja Työterveyslaitoksella. Hänellä on vuosien kokemus kulttuurin johtamisesta eri toimialoilta ja eri kokoisista yrityksistä. Sanna on työn- ja työpaikkojen kehittämisen ammattilainen, jota muutoksen johtaminen, työelämän murros ja ajatus paremmasta työelämästä vievät aina eteenpäin kohti uusia horisontteja. 
Petra Rosvall on Chief People Officer kansainvälisessä IT-alan kasvuyrityksessä M-Filesissa, jossa hän vastaa yrityksen johtamisen, kyvykkyyksien ja kulttuurin kehittämisestä. Uransa aikana Petra on johtanut monenlaisia muutoshankkeita eri toimialoilla. Työssään hän pyrkii luomaan ympäristön, jossa ihmisillä on kykyä, jaksamista ja halua menestyä yhdessä.

Alustus perustuu Petran ja Sannan tuoreeseen kirjaan Yrityskulttuuri käytännössä

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.2., joko livenä labiin tai Teamsin kautta!