Törmäämössä 17.12. Ekosysteemikoulu

Verkostoituminen, yhteiskehittäminen, ilmiötyöskentely, ekosysteemiajattelu – mitä näitä nyt onkaan! Paljon puhetta, vielä enemmän varaa kirittää kokonaisvaltaista, systeemistä ajattelua ja palveluiden ja yhteiskunnan kehittämistä näistä lähtökohdista. Vuoden 2021 viimeinen Törmäämö viritetäänkin yhteiskehittämisen ja ekosysteemiajattelun äärelle. Tule siis linjoille perjantaina 17.12. klo 8.00!

Palveluliiketoiminnan kokenut kettu Krista Keränen johdattelee meitä tämän mielenkiintoisen aiheen äärelle. Krista väitteli 2015 Cambridgessä yhteiskehittämisestä, palvelumuotoilusta ja palveluinnovaatioista <https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/252638> ja on sen jälkeen konsultoinut niin yksityisen kuin julkisen puolen organisaatioita sekä kouluttanut sekä eri organisaation sisällä että ammattikorkeakoulussa.

Samalla kerromme Työ2.0Labin ensi vuoden suunnitelmista: Ekosysteemikoulu starttaa heti tammikuussa muutaman ekosysteemin kesken ja työ kiteytetään syksyllä 2022 kaikille avoimen yhteisen oppaan muodossa.

Ilmoittaudu oheisesta linkistä 16.12. mennessä!

Törmäillään,

Liisa Virolainen, Virpi Einola-Pekkinen ja Johanna Kotipelto

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista. Törmäämöt järjestetään sekä Työ 2.0 Labissä (Yliopistonkatu 5, 3. krs) että Teamsissä.