Törmäämö 4.9. klo 8-9: ”Tietämättömyys organisatorisena hyveenä”

Tiedolla johtaminen yhdistetään perustellusti organisaatioiden menestymiseen. Onko tietämättömyyden myöntäminen siis tiedolla johtamisen epäonnistumista vai voisiko se olla jotakin muuta? Tietämättömyyteen myönteisesti suhtautuvassa organisaatiossa tietämättömyys käännetään uteliaisuudeksi ja rakentavaksi olemassa olevan kyseenalaistamiseksi. Miten se tapahtuu? Voisiko tietämättömyyden hallinta olla tietojohtamisen kaltainen tavoitteellinen prosessi?

Syksyn ensimmäisen TÖRMÄÄMÖn teemaan johdattelee professori Harri Jalonen (Vaasan yo).

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 3.9, niin saat skypelinkin kalenteriisi: https://link.webropolsurveys.com/S/2EBDAD3682D611CC

 TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista tai yksi 30 min. pituinen alustus, jonka jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

TÖRMÄÄMÖt pidetään virtuaalisesti sekä rajoitetulla osallistujamäärällä taas myös fyysisesti Työ 2.0labissä, osoitteessa Yliopistonkatu 5, 3. krs.

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen,  Johanna Kotipelto, Liisa Virolainen

Työ 2.0, Virkamiesten avoin verkosto , valtion työelämäpalvelut