TÖRMÄÄMÖ 5.6. klo 8-9: Ihmiskeskeisen yhteiskunnan uudet kyvykkyydet

TÖRMÄÄMÖSSÄ 5.6. teemana ”Ihmiskeskeisen yhteiskunnan uudet kyvykkyydet”

AuroraAI –ohjelmassa rakennetaan arjesta ja liiketoiminnasta sujuvampaa, ihmiskeskeistä ja myös eettisesti kestävää. AuroraAI-verkolla kohdistetaan nykyinen, osin siilomainen palvelutarjonta palvelua tarvitsevalle kansalaiselle tai yritykselle.

Hiljattain käynnistetty osaamisen ja kyvykkyyksien kehittämisohjelma tukee kehitettävää toimintamallia ja sen käyttöönottoa. Kehittämisohjelma on suunnattu AuroraAI-verkkoa hyödyntäville organisaatioille ja toimijoille, jotka kytkevät palvelunsa osaksi AuroraAI-verkkoa sekä kansalaisille; meille kaikille, jotka AuroraAI:ta tulevaisuudessa käyttävät.

Tule kuulemaan, mitä on tekeillä ja antamaan oman panoksesi jatkoon! Keskusteluun virittelee Mette Vuola VM:n AuroraAI-tiimistä.

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 4.6., niin saat skypelinkin: https://link.webropolsurveys.com/S/A48336BFBFB1B779

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

TÖRMÄÄMÖ pidetään näin korona-aikaan poikkeuksellisesti pelkästään virtuaalisesti.

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen, Johanna Kotipelto ja Liisa Virolainen

Työ 2.0, Virkamiesten avoin verkosto, Valtion työelämäpalvelut