Sujuva Suomi -keskustelu 29.5.2024: Keneltä digi näyttää?

Digi- ja väestötietovirasto järjestää noin neljää kertaa vuodessa Sujuva Suomi -tilaisuuden, jossa käydään ajankohtaista keskustelua digitalisaation eri ilmiöistä moniäänisesti ja monipuolisesti. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja osallistuminen on maksutonta. 29.5. keskustelun aiheena on se, keneltä digi näyttää.

Suomi ikääntyy ja monimuotoistuu kovaa vauhtia. Väestön monimuotoistuminen vaikuttaa niin julkisten digitaalisten palvelujen tarpeeseen kuin tapoihin käyttää niitä. Mutta näyttääkö digitalisaatio meiltä kaikilta? Miten digitaalisissa julkisissa palveluissa huomioidaan erilaiset ihmiset ja elämänkaaret? Digitalisaatio ja teknologinen kehitys muuttavat myös ihmissuhteita. Tuleeko sovelluksista ja roboteista meidän parhaita kavereitamme vai syntyykö arjen digistymiselle vastareaktoita?

DVV:n Sujuva Suomi -webinaari luotaa aihetta keskiviikkona 29.5.2024 klo 14–15. Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat mielenkiintoiset vieraat: toimittaja-tietokirjailija Heikki Valkama, tietokirjailija Mirja Hämäläinen ja ylijohtaja Timo Salovaara Digi- ja väestötietovirastosta. Tilaisuuden juontavat Joonas Aitonurmi ja Eetu Jokela Digi- ja väestötietovirastosta.

Ilmoittaudu webinaariin

Katso myös aiempien Sujuva Suomi -keskustelujen tallenteet

Lisätietoa: dvv.viestinta@dvv.fi