Seminaari: Yhdenvertainen työelämä – miten sitä rakennetaan?

Miksi työelämässä esiintyvää rasismia on tärkeä torjua? Mikä on rekrytoinnin rooli monimuotoisen työyhteisön luomisessa? Mitä tukea inklusiivisempien työyhteisöjen kehittämiseen on saatavilla? Työ- ja elinkeinoministeriö, oikeusministeriö ja Suomen Punainen Risti järjestävät työelämän yhdenvertaisuutta käsittelevän seminaarin tiistaina 21.3.2023 klo 9.00–12.00.

Tilaisuus järjestetään Helsingin kaupungintalon tapahtumatorilla, Pohjoisesplanadi 11–13 (Sofiankatu 1), Helsinki. Tilaisuutta on myös mahdollista seurata striimin välityksellä.

Tilaisuus on suunnattu työnantajille, työyhteisön jäsenille sekä työelämän yhdenvertaisuudesta ja monimuotoisuudesta kiinnostuneille.

Seminaarissa käsitellään työelämän yhdenvertaisuutta antirasismin, rekrytoinnin, kielitietoisuuden ja osaamisen tunnistamisen sekä työyhteisön vastaanottavuuden näkökulmasta. Tilaisuudessa esitellään haasteita ja tarjotaan konkreettisia ratkaisuja yhdenvertaisemman työelämän rakentamiseen sekä annetaan mahdollisuus omaan pohdintaan. Mukana on yritysten, asiantuntijoiden ja työntekijöiden puheenvuoroja. Tervetuloa oppimaan uutta, kuulemaan inspiroivia esimerkkejä ja saamaan mukaasi työkaluja vietäväksi omaan arkeesi!

Ilmoittaudu tapahtumaan täältäLinkki toiselle sivustolle 15.3. mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Tilaisuuden ohjelma

Seminaarin järjestäjät: työ- ja elinkeinoministeriö, oikeusministeriö, Suomen Punainen Risti, STTK,  Akava, Suomen Yrittäjät,  Etno, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos, Business Finland

Kohderyhmät: julkinen hallinto, yritykset, järjestöt ja yhteisöt