Miten olisi marraskuinen lähtö tutkimusmatkalle kohti organisaationne oppimiskulttuurin uudistamista? Tule infoon!

Marraskuun 12. päivä starttaa kolmas ryhmä valtion virastoja yhteisen tutkimusmatkan kohti oppimiskulttuurin uudistamista oppimismentoroinnin avulla. Toteuttajana toimii  Sosped säätiön Feeniks-hanke, jonka tavoitteena on uudistaa työelämän oppimiskulttuuria ja vahvistaa organisaatioissa innostavaa, yhteisöllisyyteen ja yhdessä oppimiseen pohjautuvaa oppimismyönteisyyttä.

Valtiokonttorin Työelämäpalvelut toimii hankkeen kummina ja yhteistyökumppanina saattaen valtion työpaikkoja yhteisen oppimisen äärelle. Kaksi toteutusta on jo viety maaliin ja ensimmäisen toteutuksen kokemuksista voit lukea täältä. Toinen toteutus päättyi juuri ja niistä saamme myös pian jaettavaa. Tämän linkin takaa voit katsoa hankepäällikkö Miikka Vuorisen lyhyen videon, jossa hän kuvaa valmennuskokonaisuutta.

Toteutus muodostuu viraston HR-johdolle ja/tai osaamisen kehittäjille suunnatusta nykytilan analyysista ja oppimismentoroinnin tavoitteiden määrittelystä, jossa mahdollisuus saada sparrausta valmentajilta sekä muiden virastojen osallistujilta. Nämä toteutukset ovat 12. ja 17.11. Tämän jälkeen virastosta koottava joukko tulevia oppimismentoreita osallistuvat kolmeen vajaan päivän mittaiseen valmennuskokonaisuuteen, joissa toteutukset ovat 12.1. ja 9.2. sekä 10.3.2022 klo 9-13. Valmennusten jälkeen on mahdollista saada työnohjauksellista tukea sekä osallistua oppimismentoreiden verkostotoimintaan.

Järjestämme tähän käynnistyvään oppimismentorointivalmennukseen liittyen infot seuraavasti:

  • 28.9. klo 15-16
  • 30.9. klo 9-10
  • 5.10 klo 12-13

Ilmoittaudu mukaan

Infotilaisuudet toteutetaan Teamsilla ja myös Tuve-virastojen osallistuminen on mahdollistettu.

Lisätietoja antavat:

Valtiokonttori Työelämäpalvelut, Juha-Petri Sievänen, juha-petri.sievanen(at)valtiokonttori.fi
Sosped-säätiö, Feeniks-hanke, Miikka Vuorinen, miikka.vuorinen(at)sosped.fi