Luova, älyvapaa, vallaton vai vaarallinen? Tekoälykkään yhteiskunnan uudet mahdollisuudet 1.9.

Tekoälykehitys etenee nopeasti. Miten ilmiö muuttaa arkea ja miten tunnistaa mahdollisuudet, joihin tarttua tässä muutoksessa? Miten kehittämistyötä tehdään vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti – osallistaen?

DVV, Vero ja Kela järjestävät yhdessä hybriditilaisuuden tekoälyn kehityksestä Helsingissä perjantaina 1.9.2023 klo 8.30–12.00. Kuulet tilaisuudessa asiantuntevia keskusteluja ja puheenvuoroja. Pääset myös näkemään esimerkkejä käytännönläheisistä toteutuksista tekoälyä hyödyntäen. Tilaisuus on suunnattu digitalisaatiosta, osallisuudesta ja asiakaskokemuksesta kiinnostuneille päättäjille ja palveluiden kehittäjille.

Lavalle nousevat seuraavat puhujat:

  • Kognitiotieteilijä, Valtiovarainministeriön ja Helsingin yliopiston Anna-Mari Rusanen avaa tekoälykehityksen isoa kuvaa nyt ja tulevaisuudessa tuoden mukanaan näkökulmia julkishallinnon kehitykseen.
  • Tutkimuksellista näkemystä keskusteluun tuo työelämäprofessori Nitin Sawhney, joka vetää Aalto-yliopistossa tekoälyn kehittäminen julkishallinnossa-tutkimushanketta, näkökulmana osallisuus ja vastuullisuus tekoälyn kehittämisessä.
  • Yle News Labin kokeilujen ja yhteistyöhankkeiden päällikkö Tove Mylläri kuvaa puheenvuorossaan tekoälyn vaikutuksia luottamukseen, mediaan ja työn tekemiseen

Puhujien lista täydentyy vielä ennen tilaisuutta.

Tervetuloa herättelemään ajatuksia ja pohtimaan yhdessä näkemyksellisiä ratkaisuja ajankohtaisesta aiheesta!