Kehittäjien syyspäivä 4.10.

Hei valtiohallinnossa toimiva työn kehittäjä, esihenkilö tai muu yhteistyön mahdollistaja, tervetuloa Kehittäjien syyspäivään 4.10.2021 monipaikkaisen työn äärelle!

Tapaamme 4. lokakuuta klo 12.00 – 16.00 virtuaalisesti ja työstämme kahden kokeneen konsultin ja fasilitoijan johdattelemina uusia työntekemisen ja organisoitumisen tapoja. Mitä on tämä paljon puhuttu hybridityö, mitä sillä tavoitellaan?

Miten kehittäjä tukee organisaatiotaan siihen siirtymisessä?

Miten se linkittyy yhteisen työnteon tapoihin, paikkoihin ja aikoihin?

Millaiseen tekemiseen se soveltuu, millaisia rakenteita se kaipaa tuekseen?

Isoja kysymyksiä, rajattu aika. Tavoitteena syyspäivässä on luoda jaettua ymmärrystä valtiolla toimivien työn, toimintatapojen ja yhteisöllisyyden johtajien ja kehittäjien kesken siitä, mistä puhumme, kun puhumme hybridityöstä. Luomme myös kehikkoa, joka auttaa kutakin etenemään omassa organisaatiossaan uusien työnteon tapojen ja niiden tavoitteiden ja vaateiden kirkastamisessa.

Tule siis pohtimaan, mitä hybridityö voisi käytännössä olla teidän kontekstissanne ja miten te voisitte omassa organisaatiossanne aihetta työstää eteenpäin kohti toimivaa, yhteistä työtä ja eri tekijöitä tukevaa ratkaisua – ehkä kevyestikin kokeillen.

Työskentelyalustana ovat Teams ja Howspace, mukana päivää rakentamassa Annika Ranta ja Sebastian Siukonen Humapista. Järjestää Valtion työelämäpalveluiden poppoo Valtiokonttorista. Lisätietoja Liisa Virolaiselta (etunimi.sukunimi@valtiokonttori.fi).

Ilmoittaudu tästä 27.9. klo 16.00 mennessä.