Hybridityö on monipaikkaisuutta, osa 2: Tulevaisuuden työ ja työnteon mahdollistaminen hybridisti 25.3.

Valtion palvelu- ja toimitilaverkkoa uudistetaan, alueellinen läsnäolo halutaan varmistaa, Valtion toimitilastrategia uudistuu ja digitaaliset palvelut lisääntyvät. Kaikkeen tähän liittyy oleellisesti myös monipaikkainen työntekeminen. Strategiset tavoitteet ovat vuosikymmenen lopussa, mutta toimenpiteet niiden saavuttamiseksi tehdään nyt.

  1. Klo 8-9: Tule kuulemaan miten monipaikkaisen hybridityön mahdollistaminen etenee valtiohallinnossa juuri nyt ja miten eri toimijat tukevat monipaikkaisuutta? Tätä kokonaisuutta meille avaavat klo 8-9 webinaariosiossa Valtiovarainministeriö, Valtori, Senaatti ja HAUS-kehittämiskeskus. Kuulemme myös millaisissa yhteisissä työympäristöissä Valtiolla jatkossa työskennellään?
  2. Klo 9-11: Työ edellyttää jatkuvaa uudistumista, mitä se edellyttää henkilöstöltä tai toisaalta muutosjohtamiselta? Keskustellaan case-esimerkin innoittamana työn muutoksen edellytyksistä ja miten eri organisaatiossa muutosta edistetään? Jutellaan myös konkreettisista tulevaisuuden teknologiaratkaisuista ja miten voimme varmistaa turvallisen työskentelyn monipaikkaisesti.

Esitysmateriaalit
Monipaikkaisuus ja hybridityö, Pauliina Pekonen, VM
Senaatin palvelut yhteisiin työympäristöihin, Reetta Ripatti-Jokela, Senaatti
Valtorin palvelut tukevat monipaikkaisuutta, Mikael Jokela, Valtori
HAUS monipaikkaisen työn tukena, Kati Kivistö, HAUS
Case Lappeenranta, Jyrki Reinikainen, Senaatti

Lisätietoja: tilaisuudet yleisesti heikki.korhonen@gov.fi ja ilmoittautumisiin liittyen marianne.savinen@gov.fi

Valmistelutiimi
Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia ja ne on suunnattu kaikille valtiohallinnon työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita monipaikkaisen työntekemisen ilmiöstä. Erityisesti kutsumme inspiroitumaan ja keskustelemaan virastojohtoa, työelämäkehittäjiä, hr-asiantuntijoita ja esihenkilöitä, jotka ovat usein muutosten liikkeelle saattajia.