Huoltovarmuuden tilannekuva: Miten kotimainen ruoka & energia turvataan?

Miten parantaa ruoka- ja energiaomavaraisuutta ja vaihtoehtoisia reittejä tuleviin koitoksiin? Kuinka suomalaisen maaseudun ja ruoantuotannon iskukyky valjastetaan taidokkaasti?

Olemme kutsuneet kuusi  Keynote-puhujaa kertomaan lyhyesti omasta näkökulmastaan tilannekuvaa ja näkymiä & jakamaan vinkkinsä, mitkä 1-2 asiaa kannattaisi huomioida/tsekata tässä tilanteessa? Näkökulmia saadaan taistelutilannekuvasta, oleellisen tiedon jakamisen kulmasta, globaalista ruokaturva- ja huoltovarmuusnäkymästä, maatalouden & ruoantuotannon tulokulmasta, liikenteen, logistiikan & erikoiskaluston kulmasta sekä puu/energiahuoltovarmuuteen liittyen. Myös yleisön näkemyksiä kuullaan!

Kaikille avoimeen tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vaikuttajat, päätöksentekijät, päätösten valmistelijat ja muut kiinnostuneet maataloudesta, elintarvike-, logistiikka- ja metsäyrityksistä, teollisuudesta, kaupan alalta, tutkimuslaitoksista, kunnista, ELY-keskuksista, AVIsta, keskusvirastoista, ministeriöistä, huoltovarmuusorganisaatiosta ja muista ruokajärjestelmän ja huoltovarmuuden intressipiireistä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Huoltovarmuuden tilannekuva: Miten kotimainen ruoka & energia turvataan? – Maaseutuverkosto

Tutustu huoltovarmuuswebinaarin puhujiin (pdf)

Lisätietoja: Neuvotteleva virkamies Minna-Maija Väänänen, puh. 050 358 0878, minna-maija.vaananen@ruokavirasto.fi