Hei sinä nuori, valtiolla vastikään työsi aloittanut tai muuten vaan uutta potkua kaipaava virkamies!

Kaipaatko sparrausta tai vertaistukea? Haluatko saada uusia kontakteja ja ideoita työsi tekemiseen? Tuntuuko sinusta, että uudistamisen tarvetta olisi, mutta muutos on tuskastuttavan hidasta? Haluatko jakaa osaamistasi ja työpanostasi yli hallinnollisten ja organisatoristen rajojen? Oletko kiinnostunut verkottumaan muiden vastaavia ajatuksia omaavien kanssa?

Jos vastasit ”kyllä” johonkin edellä mainituista kysymyksistä, olet etsimämme valtionhallinnon työntekijä. Olemme kokoamassa kokeiluhengessä mentorointi-, tutorointi-, sparraus –ryhmää, jossa valtiolla jo pitempään työskennelleet kokeneemmat konkarit ja vertaistukea kaipaavat virkamiehet kohtaavat toisensa.

Mieltäsi askarruttava asia voi olla mikä tahansa, kunhan se liittyy jollakin tavalla työhösi, haluat aikaansaada siihen muutosta ja/tai saada työsi tekemiseen uusia raikkaita ideoita. Hyvänä lisänä on, jos omaat ”töissä valtiolla – töissä Suomelle” –asennetta ja koet kiinnostusta uudistaa valtionhallinnon toimintakulttuuria ja toimintatapoja myös laajemmassa mittakaavassa.

Haluat siis olla ratkaisuhakuinen muutoksentekijä, mutta et tiedä, mistä aloittaa!

Meitä on täällä joukko innokkaita, jo pitempään valtiolla erilaisissa tehtävissä työskennelleitä sparraajia. Me tiedämme, että muutos on mahdollista. Nyt  haluamme jakaa kokemuksemme kanssasi ja saada myös itse uusia kehittämisideoita.

Ensimmäinen yhteinen tapaaminen pidetään 7.10. klo 9-11 Työ 2.0 Labissä. Labistä löydät lisätietoa täältä: https://tyo-2-0-lab.fi/Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä!

Lisätietoa: Virpi Einola-Pekkinen, virpi.einola-pekkinen(at)gov.fi