Haloo HR – haluatko sytyttäjäksi?

Työ 2.0 houkutteli valtion henkilöstöhallinnossa toimivia mukaan vuonna 2017 ensimmäiselle ”HR sytyttäjäksi” –Boot Campille  tällä samalla otsikolla. Yhteensä yli 60 ihmistä eri puolilta valtionhallintoa lähtikin muotoilemaan itselleen uutta identiteettiä ja roolia sekä laajentamaan omaa osaamistaan. Kysymykset, jotka tuolloin pohdituttivat, liittyivät mm. siihen, miten HR voi edesauttaa uusien, fiksujen toimintatapojen käyttöönottoa ja uuden kyvykkyyden rakentumista. Myös yhdessä tekemisen ja oppimisen kulttuurin syntyminen ja sytyttäminen keskustelutti osallistujia. Innostus internaateissa oli käsin kosketeltavaa ja kipinä suorastaan leimahti roihuun!

Mikä henkilöstötoimijoita puhututtaa tänään? Mitä sytyttäjänä toimiminen HR:ltä viime aikaisten kokemusten valossa erityisesti edellyttää? Mihin haluaisit panostaa enemmän ja mikä voisi jäädä vähemmälle? Mihin kaikkeen HR:n tulisi kytkeytyä? Minkälaista tukea kaipaisit, jotta kipinä myös säilyisi ja siirtyisi arkeen – ja leviäisi kauttasi ympäri organisaatiotasi? Miten HR ja kehittämistoiminnot voisivat tukea toisiaan vielä nykyistä paremmin ja levittää yhdessä uuden ja innostavan tulevaisuuden tekemisen koko organisaatioon?

Me Työ 2.0 Lab:ssa uskomme, että HR:llä voisi olla paljon nykyistä enemmän annettavaa moneen käynnissä olevaan valtionhallinnon uudistamishankkeeseen. Uusien toimintatapojen käyttöönotosta puhumattakaan. Jos olet samaa mieltä, ilmoittaudu mukaan. Seuraava HR sytyttäjäksi Boot Camp- internaatti pidetään nimittäin jo 20.-21.9. HUOM! Osallistujat maksavat internaattikulunsa itse.

Ilmoittaudu mukaan 2.9. mennessä!

Lisätietoa toimitamme kesälomien jälkeen! Ole myös suoraan yhteydessä ja kerro ajatuksistasi ja toiveistasi jo etukäteen.

Innostunein terveisin,
Liisa Virolainen (Valtiokonttori), Kati Kivistö (Haus) ja Virpi Einola-Pekkinen (VM)