Finnsight-studio 3.11.2022

Tervetuloa Finnsight-studioon torstaina 3.11.2022 Työ 2.0 Labiin!

Aiheenamme ovat riskitietoisen yhteiskunnan tulevaisuus ja tulevaisuusvalta.

Finnsight-studiossa työpajailemme sukeltaen tulevaisuusvallan ytimeen: työstämme aamupäivällä klo 10-12 yhdessä tulevaisuusnäkemyksiä, jotka syötetään yhteiselle Finnsight-tapahtuman verkkoalustalle. Iltapäivällä 13-16 seuraamme yhdessä valtakunnallista Finnsight-verkkolähetystä, jonka teema on tulevaisuusvalta.

Osallistuminen ei edellytä mitään ennakko-osaamista, ja opit työpajan aikana hyödyntämään monipuolista tulevaisuusajattelun työkalua, tulevaisuuskolmiota. Aamupäivän aikana järjestetään kymmeniä Finnsight-työpajoja eri puolilla Suomea.

Finnsight on vuoden suurin ennakointitapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Sitra, Valtioneuvoston kanslia, Business Finland, Opetushallitus, Opetusministeriö ja Suomen Akatemia.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna tulevaisuusvalta. Tulevaisuusvallalla tarkoitetaan valtaa määritellä tulevaisuusnäkymiä. Kuka pääsee keskustelemaan tulevaisuuksista, kenen näkemykset otetaan huomioon ja ketä tulevaisuuskuvissa on edustettuina? Osallistumalla tähän Finnsight-työpajaan olet mukana käyttämässä tulevaisuusvaltaa.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja:
Jukka Liukkonen, tarkastaja, muutospäällikkö, FT, STUK – Säteilyturvakeskus
jukka.liukkonen@stuk.fi