Esimiestreffit: Uteliaisuus johtamisen supervoimana

Tervetuloa Esimiestreffeille!

Uteliaisuus on uudistumisen edellytys. Uteliaisuutta tarvitaan rajat ylittävässä yhteistyössä ja siltojen rakentamisessa eri asioiden ja ihmisten välille. Uteliaisuus on kiinnostusta myös muiden mielipiteistä asioissa, joissa tietää olevansa oikeassa.

Miten uteliaisuus auttaa Sinua onnistumaan esimiehenä? Kuinka rakentaa uteliaisuuskulttuuria? Entä miten omaa uteliaisuutta voi johtaa?

Työ 2.0 Labin Esimiestreffeillä kesäkuussa tarjoilla vinkkejä, työkaluja ja ajattelun liikettä uteliaisuuden supervoiman äärellä. Aiheeseen ohjaa FM, kouluttaja Mertzi Bergman, jolla on yli 20 vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä.

Mertzin uutuuskirja Uteliaisuus – opas työn, johtamisen ja muutoksen supervoimaan (Basam Books 2022) murtaa uteliaisuuden myyttejä ja syventyy erityisesti uteliaisuuden hyötyihin työelämän näkökulmasta. Lisää infoa www.mertzibergman.com.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.6. tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/1CEE5E16650BF9C5

Lisätietoja: Virpi Einola-Pekkinen virpi.einola-pekkinen(at)gov.fi ja Liisa Virolainen liisa.virolainen(at)valtiokonttori.fi

Tervetuloa innostumaan!

Työ2.0Labissa vietetään vastuullisuusviikkoa 16. – 20.5. Luvassa on paljon mielenkiintoisia tapahtumia. Ohjelma päivittyy sivuilla Tsekkaa vastuullisuus! – Työ 2.0 Lab (tyo-2-0-lab.fi)