Ennakoinnin ja resurssisuunnittelun (SEER) hankkeen loppuseminaari 14.11.

Maahanmuuttoviraston SEER-hanke kutsuu kaikki kiinnostuneet loppuseminaariin, jossa kerrotaan hankkeessa luodusta resurssisuunnittelun mallista ja sen tuottamista tuloksista. Seminaari järjestetään maanantaina 14.11.2022. 

SEER-hankkeessa on valmisteltu kuluvan vuoden aikana resurssisuunnittelun mallia, joka antaa määrällisiä ennusteita hakemus- ja päätösmääristä sekä hakemusmaksutuloista. Lisäksi hankkeessa on selvitetty viraston työajan kohdennuksia ja tehty niihin liittyviä suosituksia sekä tuotettu yhteistyössä Palkeiden kanssa tietoa henkilöstömääristä ja -kustannuksista. Resurssisuunnittelun mallia ja sen avulla muodostettavia ennusteita tullaan hyödyntämään mm. Maahanmuuttoviraston talouden suunnittelussa sekä viraston ennakointityössä.

Hanke huipentuu maanantaina 14.11.2022 klo 12–14 järjestettävään loppuseminaariin, jossa esitellään hankkeen tuloksia. Toivotamme kaikki aihepiiristä kiinnostuneet tervetulleiksi seminaariin. Seminaari järjestetään Pasilan virastokeskuksen (Opastinsilta 12, 2. krs.) pienessä auditoriossa (tila 2023), minkä lisäksi tilaisuutta on mahdollista seurata etäyhteydellä. Seminaariosuuden jälkeen SEER-hanke järjestää yhteistyössä Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kanssa viraston johdolle ennakointikyvykkyyttä vahvistavan työpajan.

Seminaariosuuden läsnä- ja etäosallistujia pyydetään ilmoittautumaan Webropolin kautta viimeistään maanantaina 7.11.2022 klo 16 tästä linkistä.

 Lämpimästi tervetuloa!

Seminaarin ohjelma

12.00 Kahvitus läsnäosallistujille
12.10 Seminaarin avaus
12.15 SEER-hankkeen tulokset ja saavutukset
13.30 Loppukeskustelu
13.45 Tauko
14.00 Maahanmuuttoviraston toimintaympäristön analyysi -työpajan avaus (kutsutuille)

Osallistuminen etäyhteydellä:

Seminaariosuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Polycom-ohjelmalla. Alla on lyhyet ohjeet etähuoneeseen liittymiseen sekä neuvottelutunnus ja PIN-koodi.

  • Siirry Internet selaimella osoitteeseen: https://videomeeting.etuve.fi
  • Anna asentaa Polycom-sovellus
  • Täytä kirjautumisen yhteydessä ylläolevat kokouksen tunnus ja pin-koodi
  • Kokouksen avauduttua anna pin-koodi + # (= 6487#) vielä uudestaan valitsemalla dialpad

Huom! Pinkoodin antamisen kanssa on tiedossa oleva bugi ja järjestelmä ei aina hyväksy annettua pinkoodia. Kokeile pinkoodin antamista niin kauan, kunnes pääset sisään. Voi vaatia jopa kymmenen yritystä.

SEER-hankkeelle on myönnetty rahoitus Euroopan unionin sisäasioiden rahastosta.