Sari Okko

Toimittaja, Toimittajaverkosto

Sari Okko on pitkän linjan toimittaja, sisällöntuottaja, copywriter, toimituspäällikkö, projektinvetäjä, yrittäjä ja toimitusjohtaja. Kirjoittamisen ohella repertuaariin sopii kaikenlainen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus – aina suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin.

Toimittajan työ alkoi aikanaan Turun Sanomista. Tie vei Turun tytön sittemmin Helsingin yliopiston valtiotieteelliseen tiedekuntaan, jossa syntyi gradu Euroopan Yhteisöstä globaalien ympäristöongelmien ratkaisijana. Tästä on jo kauan, mutta kaikki ilmastonmuutokseen ja ylipäätään maailman muuttumiseen (megatrendeihin) liittyvä kiinnostaa edelleen. 

Kirjoittajana ja viestintäalan yrittäjänä tekemisen ja aihealueiden skaala on laaja. Töitä on tullut tehtyä pitkään esimerkiksi työelämän kehittämisen, kiertotalouden, henkilöstöpalveluiden, lasten ja perheiden hyvinvoinnin, autojen maahantuonnin, kiinteistökehityksen, infrarakentamisen ja vaikkapa käsipallon parissa. Kun on helposti innostuvaa sorttia, on myös helppo tarttua uusiin haasteisiin.

Yrittäjänä Sari on toiminut vuodesta 2001. Oma luottoverkosto takaa sen, että kaikenkokoiset työn hoituvat. Etäkotitoimisto löytyy Helsingin Laajasalosta. 

sari.okko@stooripoint.fi
+358 (0)40 557 1737