Hyppää sisältöön

kestävyys

kestävyys

Natalie Alén ja Anni Toiviainen seisovat Valtiokonttorin edessä.

Kokonaisvaltaisesti kestävä tulevaisuus on yhteinen ponnistus

Millaista on työskennellä valtionhallinnon kestävyystyön näköalapaikalla? Kysyimme asiaa Valtiokonttorin Työelämäpalvelut-yksikön korkeakouluharjoittelija Natalie Alénilta ja vastuullisuusasiantuntija..

Valokuva käsistä pistekirjoitustekstin päällä.

Saavutettavuuskirjasto Celiassa edistetään yhdenvertaista lukemisen lumoa

Celia on valtion erikoiskirjasto, joka tukee yhdenvertaisuutta oppimisessa ja lukemisessa. Celian palvelut ovat tarkoitettu niille,..

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella kunnianhimoiset vaikuttamistavoitteet ajavat vastuullisuutta

”Meidän toimintamme on jo nyt hyvin kattavaa ja olemme ottaneet isoja askelia vaikuttamistavoitteiden mukaantulon myötä…

Vaikuttavuutta ja vastuullisuutta kansainvälisillä vesillä – Traficomin ja John Nurmisen säätiön hanke rohkaisee yhteistyöhön

Tammikuussa Valtiokonttorille avautui mahdollisuus vierailla Traficomilla ja keskustella asiantuntija Juulia Suikulan kanssa viraston kestävyys- ja..

Vastuullisuusraportoinnin vuodet numeroina

På svenska nedan Valtionhallinnon organisaatiot ovat laatineet yhteisen ohjeistuksen viitoittamia vastuullisuusraportteja nyt kahdelta toimintakaudelta. Valtionhallinnon..

Digitaalisuus ja tekoäly pohdituttavat vastuullisuusraportoinnin maailmassa

På svenska nedan Sanonta kuuluu, että elefantti syödään pala kerrallaan. Ei välttämättä vastuullisin toimintatapa norsujen..

200 muistilappua muutokseen – kestävyysmurroksen väistämättömyys puhututti seminaaripäivässä

På svenska nedan  Kestävyys yhdessä -seminaarissa 30.5.2023 pureuduttiin kestävän kehityksen edistämistyöhön valtionhallinnossa. Seminaaripäivä oli ensimmäinen..

Kestävyys yhdessä

Valtionhallinnon kestävyys- ja vastuullisuusseminaari Kutsumme valtionhallinnon kestävyys- ja vastuullisuustyöstä kiinnostuneet kokoontumaan tiistaina 30.5.2023 koko päiväksi..