Työyhteisösovittelu – sopua sovittelulla (maksullinen koulutus)

Tule mukaan syksyn koulutukseen

Syksyn Työyhteisösovittelu –sopua sovittelulla koulutus järjestetään yhtä moduulia lukuun ottamatta etänä. Meillä on kokeneet huippuvalmentajat mukana koulutuksessamme. Halukkaat koulutuksen käyneet lisätään valtion työyhteisösovittelijat verkostoon, jota ylläpitää Valtiokonttori. Koulutusta voidaan järjestää myös organisaatiokohtaisena tilauskoulutuksena.

Koulutuksen sisältö:

  1. jakso, Sovittelun periaatteet ja sovitteluprosessin vaiheet 9.11.2021 (etänä)
  2. jakso, Sovittelun vuorovaikutustekniikat 16.12. (etänä)
  3. jakso, Sovittelusimulaatio 17.1.2022 (läsnäolokoulutupäivä/HAUS kehittämiskeskus Oy. Jos terveysturvallisuustilanne estää kokoontumisen, toteutamme jakson etänä)
  4. jakso, Sovittelun juridiikka ja sovittelijan oma hyvinvointi 16.2.2022 (etänä)Koulutus on vuorovaikutteinen ja toiminnallinen. Valmennettavat pääsevät harjoittelemaan sovittelua käytännön harjoitusten avulla.


Koulutuksen valmentajat

Saara Remes, valmentaja ja työyhteisösovittelija. Saara on käyttäytymistieteilijä (KM) ja psykoterapeutti (ValVira). Hän on työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistunut ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmentaja ja työyhteisösovittelija. Saara on yksi työyhteisösovittelun uranuurtajista Suomessa, ja sovitellut lukuisissa eri organisaatioissa mm. johtoryhmien, esimiesten sekä asiantuntijoiden konfliktitilanteita.

Pia Lappalainen on tekniikan tohtori ja englanninopettaja ja toimii Aalto-yliopistossa lehtorina ja senior advisorina. Hän on myös Maanpuolustuskorkean dosentti, opetusalueenaan työyhteisön konfliktinhallinta. LUT-yliopistossa hänen dosentuurinsa liittyy esimiesviestintään ja suorituksen johtamiseen. Pia on julkaissut tutkimuksia konflikteista, sovun johtamisesta, esimiesten tunneälystä, työn imusta ja esimiesviestinnästä.

Sari Ellmén, lähetystöneuvos, Työ 2.0 HR-asiantuntija, ulkoministeriö
Sari on diplomaattiuralla oleva juristi, työyhteisösovittelija ja työnohjaaja monikulttuurisessa organisaatiossa. Hänellä on pitkä kokemus työsuojelupäällikön ja pääluottamusmiehen tehtävistä

Lue lisää ja ilmoittaudu syksyn koulutukseen. Koulutukseen otetaan rajallinen määrä osallistujia.

Lisätietoja Työyhteisösovittelukoulutuksesta (myös organisaatiokohtaisista tilauskoulutuksista) antaa koulutuspäällikkö Tiina Pitkäaho, tiina.pitkaaho@haus.fi; puh. 040 513 0454